wojcio69 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Gratuluję oblotu i życzę frajdy z latania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 No może troszkę więcej niż 7 mm , tak jak napisałeś model lata szkolnie i przewidywalnie a frajda z latania to dopiero była jak dołożyliśmy trochę balastu do bagnetu Frajda to na zboczu. Reszta to nudy Jeszcze większa frajda, gdy model waży ponad 4kg i wciąż jest za lekki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Przyjdzie czas na zbocze . Na razie to będziemy topić ołów do bagnetów i odlewać . Marcin wsadził dziś zaledwie 540 g i widać było totalnie inny model ,lekki nie bardzo chodził w takim wietrze ,dobalastowany już całkiem fajnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Chłopcy się bawią rollercoasterami a ja latam autobusem, no ładnie.Ale od czegoś trzeba zacząć,dobrze że biletów nie sprawdzają 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Mirek ,wiesz jak to jest ,zrobił Marcin lota Toxikiem i już " z dziada Pan się zrobił "... Nawet nie wiem czy z nami będzie gadał nie mówiąc o piciu soku z gumijagód Ja też taki będę za niedługo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Gratulacje. No to widzę duża pociecha będzie z tych modelików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 I tego się zawsze obawiałem,że nadejdzie czas kiedy będę musiał stać za siatką i bić brawa ,ale su wraca do gry i narobi troche szumu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Hahaha no to żeś poszedł mi po gaciach Rafale , przypimnę Ci to za miesiąc . Co do soku to dobrze wiecie że z wami wszędzie i o każdej porze Jak Su wraca do gry to my kaski kupujemy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 spoko,damy radę.sok i jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Jurek wszystko fajnie , ale byś się przynajmniej podzielił ustawieniami Twojego Toxica no chyba że się wstydzisz oficjalnie to przynajmniej na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Panowie, a jak? się autobusy ustawia.dajcie znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Miro Ty masz autobus ustawiony więc nie marudź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Ale jaja muszę sobie coś kupić na nowy sezon bo z Reaktorem to wstyd przychodzić Wszyscy nowe modele a tu d-pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Chłopcy się bawią rollercoasterami a ja latam autobusem, no ładnie.Ale od czegoś trzeba zacząć,dobrze że biletów nie sprawdzają Mirek to Ty masz przynajmniej autobus a co ja mam powiedzieć ,, karawan,, Jeszcze troszkę i trzeba będzie ostatni rząd rezerwować aby się załapać na kurs po niebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 A ja specjalnie upiłem box na dach aby mieć jak modele na Żar przywieźć a tu się okazuje, że nie mam co ich zabierać, bo nawet do hangaru mnie z nimi nie wpuszczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Jurek wszystko fajnie , ale byś się przynajmniej podzielił ustawieniami Twojego Toxica no chyba że się wstydzisz oficjalnie to przynajmniej na PW me doświadczenie wskazuje na to że ustawienia modeli są sprawą indywidualną, zależna od tego jak kto lubi (lub potrzebuje latać). Kopiowanie od kogoś nie ma sensu. Chyba że jest się całkowitym lamerem Ale to może nie pomóc, a przeszkodzić (bo kolega może mieć je tak spieprz... że żal na takich latać). Dodatkowo ja takowych niestety nie mam zapisanych ... bo nie potrzebuje Elektryk dla mnie jest mało istotny, to taka zabawka, która latam z nudów, lub testuje swoje pomysły na rożne ustawienia i regulacje. Dodatkowo Ty masz wolniejsze skrzydła (i zapewne krótsze), a ja ustawień do nich już nie mam. Nawet aparatura ich nie pamięta. Od dwóch lat ich nie używałem. Nie wiem jak latasz, ale zakładając że dobrze, to ŚĆ ustaw na 108-110mm a może i 112. poeksperymentuj. Resztę dopasuj do paluchów i do tego co potrzebujesz. Jak coś niewiadome to pytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Hmmmm co masz na myśli wolniejsze i krótsze skrzydła ? Rozumiem że masz jakieś inne skrzydła w zboczówce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 No cóż, ja mam skrzydła wrocławskie, resztę ze Skoczowa A co do ustawień...właśnie sprawdziłem moje w całkiem innym moim modelu. I czuje się bardzo zaskoczony i zdziwiony, choć coś podejrzewałem Ogólnie miało być odwrotnie niż jest, a lata lepiej. Więc nie licz że ktoś ma je dobre i idealne Lataj i ustawiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Jutro ok 12 jak nie bedzie padało się melduje z modelami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Chyba nic z dzisiejszego latania Andrzej .Leje ,mżawka,syf że aż nie chce się z domu wychodzić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi