endriuRC Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Chyba nici z jutrzejszego latania ;( ma padać, ale za to w niedziele ma byc 15* więc sie zjawie, no chyba ze pogodynka na jutro sie nie sprawdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Sprawdzi się na stówę, ja zbieram tyłek i jadę dziś puki jeszcze nie pada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 O 15 moglbym z su wbic przyjechal by ktos jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picasa127 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Ja się wybieram tak za około 1h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 W sumie to zimno dziś i nieznacznie wiało, warunki ze względu na chłód mało komfortowe.Trochę zaległości foto... I szczęśliwy właściciel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 I kolejny piękny model, tym razem Krzyśka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Chyba jednak idzie wiosna... Kazek przyłapany dziś na rozbudowie/renowacji infrastruktury lotniska.W planie również nowe ławki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Mimo wszystko z dołu lubię pasy tak jak ma TOXIC Leszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Zdjęcia jak zwykle pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Boguś nie szkoda Ci obiektywu na fotografowanie takiego czegoś jak Toxic? No jak to coś wygląda? I jeszcze ta "czacha" na skrzydle, że o kolorach nie wspomnę. A tak po cichu między nami, też mam chrapkę na Toxica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Wojtuś ,służę foto wizytówką producenta jakby co. Już kilka osób z forum skorzystało . Może lepiej nie zamawiaj....popatrz na fotę Marcina ,potem zostaną Ci tylko podarte portki ,na nic więcej kasy nie zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Wojtek nawet na nici nie zostało kasy a co dopiero na igłę , Boguś foty jak zawszę pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Boguś nie szkoda Ci obiektywu na fotografowanie takiego czegoś jak Toxic? No jak to coś wygląda? I jeszcze ta "czacha" na skrzydle, że o kolorach nie wspomnę. A tak po cichu między nami, też mam chrapkę na Toxica Wojtuś no szkoda mi trochę było, ale co miałem zrobić to taki pokraczny model ,chyba najgorzej latający u nas na lotnisku. Pilot tysssszzzzz do luftu grzebał coś i grzebał , wystartować nie umiał, a jak już mi się udało to klękajcie narody, tak jak pisałem kwadratowe przeloty szybciej niżej bleeee.Jakieś piski w powietrzu ,albo silnik zatarty albo serwa, bądź zawiasy nie halo Wojtek nawet na nici nie zostało kasy a co dopiero na igłę , Boguś foty jak zawszę pierwsza klasa Dzięki Marcin , TOX pierwsza klasa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to i foty muszą być przyzwoite Wojtuś ,służę foto wizytówką producenta jakby co. Już kilka osób z forum skorzystało . Może lepiej nie zamawiaj....popatrz na fotę Marcina ,potem zostaną Ci tylko podarte portki ,na nic więcej kasy nie zostanie To są właśnie skutki zakupu TOX_a 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Zamienię żonę na toxic'a Nie bita, pierwszy właściciel, po przeglądach, mało wymagająca i dość tania w utrzymaniu, nie pali, pije 0,5l/m-c niskoprocentowe, czyli chmiel lub owoce. Pierwszy lakier, bez liftingu, buda się trochę rozeszła ale w granicach normy. P.S. Jako gratis dorzucę jej producentkę (projektant lata z Markiem Szufą) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Hahahaha dobre dobre Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Jakby to żona przeczytała to Wojtek miałby pozamiatane , ale tekst dobry . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Jakby to żona przeczytała to Wojtek miałby pozamiatane , ale tekst dobry . Mało powiedziane. Jak nic eutanazja. No ale Wojtek ma fajną żonę, więc pewnie skończyło by się tylko tygodniową banicją na kanapę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Mocno aktywny dzień na lotnisku.Wspaniała pogoda,pełne świąteczne brzuchy więc ruch wskazany. Odwiedzili nas goście z daleka . Ciekawy test śmigieł ...drewniany Xoar 23x8 wykazał większy ciąg statyczny o 2 kg ! od węglowego PT Model 23x8 (ten sam silnik) . Ode mnie 3 filmiki i jakieś dwie zaplątane foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Potwierdzam dzień mega aktywny i udany , pierwsze kominy zaliczone. A test śmigieł to chyba dzisiaj wszystkich z lekka zaszokował , trzeba się pogodzić z drewnianym Xoarem . Rafał oddawaj Xoara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Marcin dałeś czadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi