Mirek Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Boguś chciałem cię ustrzelić , ale refleks to ty masz hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Przyjade dzisiaj polatam ok 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Boguś chciałem cię ustrzelić , ale refleks to ty masz hehe Mo właśnie na końcówkę lotów trochę radości i śmiechu po pachy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 No wczoraj buło grubo na lotnisku , polatali , podjedli i pogadali .Nawet po wielkich oporach udało się Boćka oblatać skubaniec od samego początku stawiał jakieś opory ale My się tak łatwo nie poddajemy i wysłaliśmy go do luftu . Lata jak prawdziwy Bocian i nawet termikę wczoraj załapał 550m według wario. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 No wczoraj buło grubo na lotnisku , polatali , podjedli i pogadali .Nawet po wielkich oporach udało się Boćka oblatać skubaniec od samego początku stawiał jakieś opory ale My się tak łatwo nie poddajemy i wysłaliśmy go do luftu . Lata jak prawdziwy Bocian i nawet termikę wczoraj załapał 550m według wario. Następnym razem muszę przyjechać o czasie bo zaległości w modelach mam. Antek do obfocenia, Grzesia zielone ,,latadło,, Moravia, Boćki i inne pojazdy powietrzne. A tu jeszcze swoim toczydłem trzeba polatać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 22 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Jeszcze zaplątana fotka z wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Parę fotek z dzisiejszych lotów. Jacek oblatał Su, ale wrażeniami musi podzielić się sam???? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Dzisiejsze loty bardzo udane podwozie nowe już mam także Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Dzisiaj pogoda dopisała i polataliśmy trochę. Grzesiek zaczyna się powoli dogadywać z Extrą. Porównaliśmy rozmiary Poniżej parę fotek z dzisiejszego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 To jeszcze ja dorzucę 2 filmy z wczorajszych lotów. https://youtu.be/DXPeTH-okG0 https://youtu.be/9dZwjXJXg_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Witam kolegów ogólnie na dziś zapowiadają ładną pogodę i pomyślałem , że wpadnę do was oblatać extrę po południu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Witam kolegów Udało mi się dzisiaj oblatać swoją extrę u was na lotnisku. Co prawda pogoda była kiepska ale biorąc pod uwagę , że miałem sprawę do załatwienia w tamtych okolicach więc wziąłem model i udało się chwilkę polatać. Model lata ładnie silnik chodzi super pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Jak oglądam zdjęcia to albo latamy albo jemy tak to już na lotnisku w Ketach jest zacznijcie dbać o linie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Marek latanie to stres pieruński więc kalorie trzeba uzupełnić, nie wspominając już o płynach które obowiązkowo muszą być uzupełnione... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Marek latanie to stres pieruński więc kalorie trzeba uzupełnić, nie wspominając już o płynach które obowiązkowo muszą być uzupełnione... I tak sobie to tłumaczmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Byłem , widziałem , zarejestrowałem ...TOX jest piękny w tych barwach i tak samo lata, a lata jak marzenie.Pogoda dziś typowo szybowcowa, słoneczko wiaterek, po prostu bajka.Tak na szybko dwie foteczki puki co ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Dzięki Bogdan ,fotki jak zwykle znakomite. A ja się cieszę że nareszcie,po sporym czasie oczekiwania mogę znów zacząć latać motoszybowcem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picasa127 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Reprezentując wczoraj naszą ekipę RC Team Kęty udało mi się wywalczyć I miejsce na Otwartych Zawodach Modeli Akrobacyjnych w Bobrownikach.Obiecałem, że na piknik na pewno dotrzemy już w dużo liczniejszym składzie Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Gratulacje Konrad ! Niestety przykro że musiałeś być sam ale tak wyszło. Na pikniku odrobimy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Gratulacje Konrad , mi też jest przykro że nie pojechałem z Tobą ale siła wyższa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi