Mirek Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Boguś chciałem cię ustrzelić , ale refleks to ty masz hehe
sbogdan1 Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Boguś chciałem cię ustrzelić , ale refleks to ty masz hehe Mo właśnie na końcówkę lotów trochę radości i śmiechu po pachy
Marcin.O Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 No wczoraj buło grubo na lotnisku , polatali , podjedli i pogadali .Nawet po wielkich oporach udało się Boćka oblatać skubaniec od samego początku stawiał jakieś opory ale My się tak łatwo nie poddajemy i wysłaliśmy go do luftu . Lata jak prawdziwy Bocian i nawet termikę wczoraj załapał 550m według wario.
sbogdan1 Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 No wczoraj buło grubo na lotnisku , polatali , podjedli i pogadali .Nawet po wielkich oporach udało się Boćka oblatać skubaniec od samego początku stawiał jakieś opory ale My się tak łatwo nie poddajemy i wysłaliśmy go do luftu . Lata jak prawdziwy Bocian i nawet termikę wczoraj załapał 550m według wario. Następnym razem muszę przyjechać o czasie bo zaległości w modelach mam. Antek do obfocenia, Grzesia zielone ,,latadło,, Moravia, Boćki i inne pojazdy powietrzne. A tu jeszcze swoim toczydłem trzeba polatać.
Xan86 Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Parę fotek z dzisiejszych lotów. Jacek oblatał Su, ale wrażeniami musi podzielić się sam???? 2
endriuRC Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Dzisiejsze loty bardzo udane podwozie nowe już mam także
Xan86 Opublikowano 27 Maja 2016 Opublikowano 27 Maja 2016 Dzisiaj pogoda dopisała i polataliśmy trochę. Grzesiek zaczyna się powoli dogadywać z Extrą. Porównaliśmy rozmiary Poniżej parę fotek z dzisiejszego dnia
Grzesiek . Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 To jeszcze ja dorzucę 2 filmy z wczorajszych lotów. https://youtu.be/DXPeTH-okG0 https://youtu.be/9dZwjXJXg_M
Leszekm35 Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 Witam kolegów ogólnie na dziś zapowiadają ładną pogodę i pomyślałem , że wpadnę do was oblatać extrę po południu
Leszekm35 Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 Witam kolegów Udało mi się dzisiaj oblatać swoją extrę u was na lotnisku. Co prawda pogoda była kiepska ale biorąc pod uwagę , że miałem sprawę do załatwienia w tamtych okolicach więc wziąłem model i udało się chwilkę polatać. Model lata ładnie silnik chodzi super pozdrawiam
PilotM Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Jak oglądam zdjęcia to albo latamy albo jemy tak to już na lotnisku w Ketach jest zacznijcie dbać o linie.
sbogdan1 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Marek latanie to stres pieruński więc kalorie trzeba uzupełnić, nie wspominając już o płynach które obowiązkowo muszą być uzupełnione...
PilotM Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Marek latanie to stres pieruński więc kalorie trzeba uzupełnić, nie wspominając już o płynach które obowiązkowo muszą być uzupełnione... I tak sobie to tłumaczmy
sbogdan1 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Byłem , widziałem , zarejestrowałem ...TOX jest piękny w tych barwach i tak samo lata, a lata jak marzenie.Pogoda dziś typowo szybowcowa, słoneczko wiaterek, po prostu bajka.Tak na szybko dwie foteczki puki co ... 1
Shock Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2016 Dzięki Bogdan ,fotki jak zwykle znakomite. A ja się cieszę że nareszcie,po sporym czasie oczekiwania mogę znów zacząć latać motoszybowcem.
Picasa127 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Reprezentując wczoraj naszą ekipę RC Team Kęty udało mi się wywalczyć I miejsce na Otwartych Zawodach Modeli Akrobacyjnych w Bobrownikach.Obiecałem, że na piknik na pewno dotrzemy już w dużo liczniejszym składzie Pozdro.
Shock Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2016 Gratulacje Konrad ! Niestety przykro że musiałeś być sam ale tak wyszło. Na pikniku odrobimy .
Marcin.O Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Gratulacje Konrad , mi też jest przykro że nie pojechałem z Tobą ale siła wyższa
Rekomendowane odpowiedzi