Janek.T Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Gratuluję Krzysiek nowego sprzętu , bardzo ładny kolorystycznie , konkretny sprzęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Gratuluję Krzysiek nowego sprzętu , bardzo ładny kolorystycznie , konkretny sprzęt Dzięki Janku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
semp Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Jakiś czas temu można było kupić od kogoś z waszej ekipy podwozie węglowe do 50 ccm, akrobata. Czy jest to jeszcze aktualne? Te "Wojtkowe" foty czy Mateusza są w relacji na onecie http://technowinki.onet.pl/lotnictwo/dni-nato-w-ostrawie-2016-pokaz-zbrojnych-sil-powietrznych-sojuszu/mb7ylc Rafał czy masz jeszcze podwozia węglowe do 50 ccm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 27 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Tak ,przecież kupowałeś ode mnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Dzisiaj pogoda jak w lato,to spotkaliśmy się w małym gronie na lotnisku: było super. Parę zdjęć tych dwoje coś knuje,ni ma innej opcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Eh... zazdraszczam Wam, a mnie dzisiaj nie miał kto wyciągnąć na latanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Wojcio następnym razem Cię wyciągniemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Mirek, obiecana fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Spisałeś się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Eh... zazdraszczam Wam, a mnie dzisiaj nie miał kto wyciągnąć na latanie Wojtek, już jest przecież drugi modelarz ze Śremu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Mirek, starałem się jak mogłem ale sky-wolf dzisiaj tak latał że ciężko było go uchwycić jakby nie ten model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Noto mi chyba dopiąłeś ,ale będę ćwiczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Noto mi chyba dopiąłeś ,ale będę ćwiczył oj tam dopiąłeś miałem na myśli że miałeś dobry dzień do latania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 No w końcu trochę odrobiłem się w domu i poświęciłem swój dzisiejszy czas na loty.Tradycyjnie SOLUS był upalany na maxa, mimo to powrócił na ziemię cały i zdrowy.Na koniec dostąpiłem zaszczytu polatania sobie RESPECT_em Kazika. Kaziu dziękuję Ci bardzo, że mimo moich oporów przed pilotowaniem Twojego modelu dałem się Tobie namówić na tą chwilę sam na sam z Respect_em.Powiem szczerze że jadąc do domu cały czas gęba mi się radowała.Jak to się prowadzi po niebie...matko jedyna, nie skłamię jak powiem że to takie skrzydlate Ferrari.Po prostu petarda, przylepiony do powietrza, a lot na plecach bajeczny i te ostre nawroty a odgłosy i świst to ambrozja dla uszu...Pierwszy raz dane mi było popróbować sił w pilotażu takim ,,przecinakiem,,Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Ajtam ajtam Boguś od razu zaszczyt, liczy się dobra zabawa i cieszę się że Ci się podobało następnym razem zalatasz dłużej bo widziałem że dogadaliście się z Respectem w momencie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Ajtam ajtam Boguś od razu zaszczyt, liczy się dobra zabawa i cieszę się że Ci się podobało następnym razem zalatasz dłużej bo widziałem że dogadaliście się z Respectem w momencie Heheh przyznam się że łapki mi drżały jak trzymałem aparaturę, ale faktycznie frajda i zabawa przednia. Jedynie co mnie irytowało to niebo. W moim żargonie fotograficznym nazywam to ,,blacha na niebie,, czyli szare,bezpłodne zachmurzenie bijące po oczach, w wyniku czego momentami szybowiec zlewa się z niebem i znika na ułamek sekundy, no ale nawet w takich warunkach też trzeba naumieć się latać. Było fajnie ... Coś mi się widzi że w dźwigar mojego Soliusa będzie włożony pręt węglowy bądź jakaś mocny rdzeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19944 Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Cześć. Jako, że postanowiłem na dobre wrócić do latania a elektryczki mnie nie rajcują to wyciągnąłem tatę i Krystka na małą wycieczkę. Po długich godzinach stania w korku wreszcie dotarliśmy do miejsca docelowego czyli Imi Nitra na Słowacji. Zresztą co tu dużo pisać, sami zobaczcie jaką fajną "żabę" sobie przytargałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 10 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Super informacja !! . Gratulacje ! Kiedy oblot ? Pojechali po cichu ani me ani be a jakby człowiek coś potrzebował ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19944 Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Dzięki ;D Oblot dopiero na wiosnę, trzeba kompletować wyposażenie Wyjazd spontaniczny a w sklepie pustki. Dopiero przed świętami będzie dostawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi