sbogdan1 Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Muszę przyznać że to zdjęcie z podświetloną płytą lotniska wygląda bardzo efektownie Też tak sądzę Łukasz, widzę że Twój ,,statek kosmiczny,, jeszcze bardziej doświetlony niż mój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Co się świeci, dlatego nic się nie dzieje.Strona stoi,a ja jutro,jade latać na hołdę z Obleśnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 30 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Niby cisza ,niby nic się nie dzieje... Odwiedziny zacnego gościa ,kilka porad,kilka lotów,kilka testów ,wieczorne dyskusje Leszek Durczak ,producent Respecta zawitał na nasze lotnisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Pogoda dziś dopisała i lotny dzień na naszym lotnisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Wy Kaziu z Jankiem na lotnisku , a My z Leszkiem na hałdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Wszyscy gdzieś latali, no więc ja też sobie pośmigałem do bólu Tym razem upalałem SOLIUS_a w Międzybrodziu, miejscówka znana. Nie mniej nasze lotnisko również zaliczyłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 20 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Wszyscy gdzieś latali, A niektórzy na L-4 z antybiotykiem w łóżeczku . Fajne foty ,Żar ma jednak swój urok . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Dzisiaj było jak na tą porę roku super na latanie i bezwietrznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 A niektórzy na L-4 z antybiotykiem w łóżeczku . Fajne foty ,Żar ma jednak swój urok . No to Rafał powrotu do zdrowia życzę... !!! O tak Żar jest bajeczny, niestety wejście na płytę raczej odpadało, mokro i bardzo grząsko, stałem więc na asfaltowym placu parkingowym tak więc lodowanie tylko do nogi coby nie utopić się w błocisku. Rozmawiałem z jednym z szybowników, wczoraj sporo latali ale lądowanie i strat masakra, holownik ponoć jak ustawiał się w poprzek lotniska to momentalnie ślizgał się w dół. Nie mniej dziś pogoda dopisał było ciepło i w miarę bezwietrznie, chodź u góry dmuchało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 A niektórzy na L-4 z antybiotykiem w łóżeczku . Fajne foty ,Żar ma jednak swój urok . Nie A niektórzy na L-4 z antybiotykiem w łóżeczku . Fajne foty ,Żar ma jednak swój urok . A to witaj w klubie mnie również zmogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Dzisiaj było jak na tą porę roku super na latanie i bezwietrznie Janek filmik się montuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Janek obiecany filmik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Dzięki Boguś za filmik , wyszedł fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Wy Kaziu z Jankiem na lotnisku , a My z Leszkiem na hałdzie Mam nadzieje że nie zamierzacie latać tak bez sensu w kółko zawsze dlatego podsyłam mały pliczek U mnie możecie latać incognito, w ramach promocji i zachęty, choć zawsze lepiej w sposób poniższy: http://www.aeroklub-polski.pl/aktualnosci/dzialalnosc-sportowa/licencje-2017/licencje-sportowe/ :D :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 22 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Do czego Ty nas Jurek namawiasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 do ograniczonego latania bez sensu, ale tylko 5 kółek Przynajmniej w głowie się nie kręci za bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Rafi zmogło cię,to grzańca trzeba sieknąć i będzie git.A tak wogóle zdrówka,bo kto za ciebie ma robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 No ,już powoli jest dobrze ,antybiotyk zadziałał ale problem jest inny wena do budowy Extry odeszła z chorobą ... Tydzień bez pracy przy modelu i nie ma chęci na zejście do piwnicy i dalsze dłubanie . Żartowałem ,niebawem ponownie ruszam z pracami bo na horyzoncie nowy model.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Jak Ci braknie miejsca w piwnicy to Ci udostępnię moją.hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Rafał jeszcze jeden taki tekst z weną a przyjadę i osobiście Ci ją wepchnę Wena go opuściła Trochę za daleko mieszkasz, bo bym Cię wyleczył w jeden wieczór. Kładziesz na języku plasterek czosnku i zapijasz kieliszkiem śliwowicy. Powtarzasz tą czynność aż skończy się śliwowica 0,7. Na drugi dzień nikt z Tobą nie rozmawia - wiadomo czosnek, ale to i dobrze, bo łeb pęka, za to po 24h jesteś jak młody bóg. P.S. Jeżeli kurujesz się solo, to wystarczy pół śliwowicy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi