sbogdan1 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 O tak Bogdan zdjęcia obowiązkowo nie mogę się już doczekać wiosny i spotkania z wami na lotnisku tak myślę że oblot będzie u was Tylko daj cynkacza kiedy i masz u mnie całą sesję Model piękny więc będzie co focić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silesia_system Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Bellanca lubi duże szybowce, dawała spokojnie radę ze swift'em który miał obciążenie pow. 110g/dm2 mam nadzieję że pojawi się znowu okazja żeby za nią polatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 cześć o jasne że się będzie pojawiała jako holownik z silnikiem 120 cm już mam taki . Na pikniku Żar będzie na pewno , będzie też odwiedzać Kęty , Gierałtowice zaglądnie do Nowego Targu i oczywiście nasze lotnisko w Barwołdzie Jak masz Paweł jeszcze jakie filmiki jak ona lata to proszę wyślij mi , pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Janek Bociek się już buduje prace nabrały tempa. W sobotę nowe zdjęcia z budowy. 3,5 m Bocian to chyba będzie ok za tym Twoim OLBRZYMEM Pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Marku będę śledził temat z Twoim Bocianem, bo nie wiem czy są ładniejsze szybowce jak nasze stare polskie konstrukcje Ja teraz składam SZD Cobre 15 w elektryku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Marek zrobiłeś mi wielką radość z tym bocianem bo ja też jestem tego zdania co Łukasz że nie ma ładniejszych szybowców od tych starszego typu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DODO7703 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Witaj Dominik, Fajny film wreszcie mnie ktoś nakręcił Relacja z budowy Bociana już nie bawem. Pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DODO7703 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Fajny ten filmik , Markowa maszyna to niezły drapieżnik, startuje jak pocisk...Maszynie Janka tez niczego nie brakuje...super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willyams Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Chłopaki nie chcę się reklamować ani w żaden sposób promować , ale Mirek chyba oszalał zerknijcie na pewien bardzo ciekawy dział naszej nowej strony http://abc-rc.pl/wyprzedaze Fajne rzeczy w naprawdę dobrych cenach. Sam jestem w ciężkim szoku i myślę że każdy znajdzie coś dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strix3 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Czy są jakieś wieści odnośnie kalendarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 A ja buduje Bociana zobaczymy jak wyjdzie. Jak zakończę to będzie zdjęcie, a może filmik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 WitamGrafika została oddana do druku więc czekam, a nie ukrywam że też się niecierpliwie. Nadmienię że pomysł padł spontanicznie w nieco napiętym terminie bo przed świętami a do druku oddałem początkiem stycznia . Jak tylko będę je miał dam znać.Następnym razem trzeba będzie na przełomie października i listopada temat podjąćMarek podziwiam Twoją pracęSzacunekWysyłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 No Panowie,na wiosnę to będzie wysyp modeli chyba będziemy robili zapisy na obloty . Pozazdrościłem Wam i też nabyłem model w trochę mniejszej skali, do nauki akrobacji....w zasadzie do -jak to się ładnie określa, bezstresowego latania . Model to Venus z firmy Techone ,i na halę i na każdą okazję.Wersja leń,czyli wszystko w zestawie,do złożenia w kilka chwil i w powietrze (no nie do końca ,trochę robotki jest ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Rafał Gratulacje !!!!!! powiększasz hangar No to muszę kupić halówkę bo obecna to emerytka już trochę przeszła w poprzednim sezonie. Pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 cześć widzę że Marek robi postępy z bocianem już się nie mogę doczekać kiedy będzie gotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Rafał, a kto Ci polecił tak ładną halówkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Hehe,no dobra napiszę, ten model polecił mi ( a w zasadzie go podkupiłem) Ty . Powoli się składa,w zasadzie w 90% już jest.Brak tylko micro odbiornika bo krucho z miejscem a i walka o wagę. Wyczaiłem takie coś tylko nie wiem co to za micro wtyczki muszą być do niego,standardowych nie wcisnę ?Zna się ktoś ? http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__22691__FrSky_TFR6M_2_4Ghz_6CH_Micro_Receiver_FASST_Compatible.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Columb Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Standardowych nie wciśniesz, szukaj micro JST 1.5 mm, nie jestem pewien w 100%, ale może mogą pasować wtyczki do balansowania ogniw, w tym przypadku od pakietu 2s? Chyba że zapodasz serwa z takimi wtyczkami fabrycznie zarobionymi , przykład http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__17540__HK_5320_Ultra_Micro_Digital_Servo_1_7g_0_05sec_0_075kg.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi