amks22 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Tak ja , kosiarką ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Kolejne 3 spokojne loty treningowe za mną... niestety zerwał sie huragan i trzeba było sie szybko ewakuować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 W dniu dzisiejszym godzina 16:30 lata ktoś ? Ewentualnie jutro o 10:30? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristoferbp Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Cześć Wybieram się do Godziszki na I Żywieckie Zawody Modeli Szybowców. W drodze powrotnej wpadnę do Kęt pokibicować "ziomkowi" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Cześć Wybieram się do Godziszki na I Żywieckie Zawody Modeli Szybowców. W drodze powrotnej wpadnę do Kęt pokibicować "ziomkowi" Będę tak 17:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristoferbp Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Witajcie. Parę fotek z wczorajszego spotkania na lotnisku Było gorąco szybko akrobatycznie głośno mieliśmy gości i gołębie miały sraczkę... cd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Witajcie. Parę fotek z wczorajszego spotkania na lotnisku Było gorąco szybko akrobatycznie głośno mieliśmy gości i gołębie miały sraczkę... cd... Eleganckie fotki Krzyśku Dzisiaj tj 6.07 bede o 16:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Dzisiaj były idealne warunki do latania i razem z Endriem i Grześkiem postanowiliśmy wykorzystać popołudnie???? Extry gotowe do startu i mały odpoczynek między lotami???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picasa127 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 To ja może jeszcze dorzucę dwie fotki z wtorku. Autor: Grzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Konrad elegancko Ci to wyszło, ale ćwicz, ćwicz bo słyszałeś co Andrzej mówił... Jeszcze rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Ej tam, Orły! We wrześniu latamy. I czemu nikogo nie ma na liście w donovalach? Tam jest fajnie i rozrywkowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picasa127 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Z ciekawości ktoś się wybiera na Bobrowniki, czy raczej Znojmo ? chyba że piknik lotniczy na Żarze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Dzisiaj jadę polatać bede ok 13nastej Puustki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Dzisiaj jadę polatać bede ok 13nastej Puustki No ale chociaż wykoszone i całe lotnisko Twoje . Andrzej to tak dlatego że Ty robisz wszystkich w konia ,piszesz że będziesz na pikniku tu i tam a potem Cię nie ma . Ja byłem akurat kiedy przeszedł lekki deszczyk, około 16 -tej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 No ale chociaż wykoszone i całe lotnisko Twoje . Andrzej to tak dlatego że Ty robisz wszystkich w konia ,piszesz że będziesz na pikniku tu i tam a potem Cię nie ma . Ja byłem akurat kiedy przeszedł lekki deszczyk, około 16 -tej. Bym był ale niestety powrót z Italii sie nieco opóźnił :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 No. Juz cześć z Was lubie. Wrocław by night? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picasa127 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Rc Team Kęty na pikniku lotniczym Żar - 26 sierpnia Kiepska jakość, ale coś tam widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Środa i Czwartek w tym tygodniu były idealne do pośmigania po niebie zwłaszcza grubo po zachodzie słońca.Skorzystałem z okazji i przetestowałem dodatkowe oświetlenie. Widoczność przy ponad 400m idealna.Póki co prowizorka, pozostało zamienić miejscami kolory oświetlenia i ukryć przewody zasilające. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristoferbp Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Bogdan, rewelacja . W następnym etapie, proponuję wykonać oświetlenie pasa do lądowania To byłby odlot... :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi