sbogdan1 Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Boguś SUPER zdjęcia ja się zapisuje na kalendarz Łukasz na spokojnie, dziś jadę z projektem do drukarni pertraktować cenę. Zobaczę co usłyszę, tak więc zapewne poinformuję co dalej z tym fantem. Jak mi czas pozwoli może przygotuje jeszcze jeden zestaw fotek. 12 miesięcy to stanowczo za mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Jeżeli ta kolejnośź zdjęć odpowiada mesiącom to grudzień jakiś taki... no nie komponuje się z resztą. A może kalendarz tematyczny np. szybowce, akrobaty, śmigłowce, dwupłatowce, samoloty wojskowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Oo mój model na kalendarzu ciesze się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Jeżeli ta kolejnośź zdjęć odpowiada mesiącom to grudzień jakiś taki... no nie komponuje się z resztą. A może kalendarz tematyczny np. szybowce, akrobaty, śmigłowce, dwupłatowce, samoloty wojskowe hehe licz od prawej do lewej to Piper wyjdzie na Grudzień. A tak na serio kolejność która jest w wątku jest całkiem przypadkowa, no chyba że coś zaproponujesz. Tematycznie odpada, nie ma takiej możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Po rozmowie w kwestii formalnej kalendarza i wydruku.- Format A3 - Foty oddaję te które przedstawiłem - Kalendarium daje drukarnia jest o niebo lepsze ( moje wypociny idą do kosza ) - min 20 szt zamówienia i można oddać do druku- koszt 49 Pln./szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziu45 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Rozmyślam jeszcze zmianę tła zamiast białe , szare lub inny pastelowy kolor ale nie oczoj.x.bny Opis w sensie nazwa modelu tak jak robiłem to ostatnio W tym przypadku było by MXS 94 Extreme Flight Takie modele zagoszczą w kalendarzu IMG_0053.JPG img_0173 B.jpg img_0629 B.jpg IMG_0946.jpg IMG_0965 B.jpg IMG_1488.JPG IMG_1638 B.jpg IMG_1711.jpg IMG_8041.JPG IMG_9756.JPG IMG_1319.JPG IMG_1447.JPG Fajnie się prezentuje mój PIPER na tych fotkach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapol Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Boguś fotki rewelacyjne Jesteśmy chętni na jedną sztukę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Boguś fotki rewelacyjne Jesteśmy chętni na jedną sztukę Cześć Kacper Na obecną chwilę mam już 7 sztuk zamówionych czyli : Andrzej 1szt Łukasz 1szt Adam 4szt Kacper 1szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Na obecną chwilę masz już 8 sztuk zamówionych czyli : Andrzej 1sztŁukasz 1sztAdam 4sztKacper 1szt Wojtek 1szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 W takim razie robię stronę tytułową czyli okładkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Dla mnie tez sztuka, poprosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Dla mnie tez sztuka, poprosze Aktualizacja : Andrzej 1szt Łukasz 1szt Adam 4szt Kacper 1szt Wojtek 1szt Michał 1szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czajan Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Poproszę o jedną sztukę !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Poproszę o jedną sztukę !! OK Andrzej 1 szt Łukasz 1 szt Adam 4 szt Kacper 1 szt Wojtek 1 szt Michał 1 szt Grzegorz 1 szt Antoś 1 szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekNW Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Bogdan mysle ze wszyscy się ze mną zgodzą ze brakuje tu najważniejszego modelu ,takiego białego szybowca a nazywa się s....s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Bogdan mysle ze wszyscy się ze mną zgodzą ze brakuje tu najważniejszego modelu ,takiego białego szybowca a nazywa się s....s hehe dzięki Marek , kto wie może jeszcze zagości Bo nie ukrywam że sentyment do niego mam ogromny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Boguś ja też 1 sztuka Mój helik mi się objawił na jednym zdjęciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Boguś ja też 1 sztuka Mój helik mi się objawił na jednym zdjęciu To tyś go nie dostrzegł ? miałem trudny wybór czy na tle księżyca czy ten OK ...na obecną chwilę : Ja ,,sbogdan1,, 1szt Andrzej ,,endriuRC,,1 szt Łukasz ,,Łukasz.S,, 1 szt Adam 4 szt Kacper ,,kapol,, 1 szt Wojtek ,,wojcio69,, 1 szt Michał ,,MironRC,, 1 szt Grzegorz ,,Czajan,,1 szt Antoś 1 szt Krzysztof ,,Viper,, 1 szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Wstyd się przyznać ale nie Ale już się poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Bogdan poproszę sztukę oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi