Leszekm35 Opublikowano 5 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 Dziękujemy za zdjęcia i gościnę. Slick ma chowane podwozie ??? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sbogdan1 Opublikowano 6 Maja 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Józef F4B Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Bogdan ujęcia maszyn to mistrzostwo . Latanie jest super , spotkania ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Shock Opublikowano 3 Czerwca 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 Chyba powoli kończy się mój reset od latania bo powróciła naturalna chęć by posiadać model, latać, spędzać czas na lotniskach i w towarzystwie. Wracam bez ciśnienia i stawiam na okazyjne wyskoki na lotnisko gdyż muszę/chcę latanie dzielić z motocyklowymi wojażami ? Mam respekt przed pierwszym lotem, o ile głowa puszcza bezproblemowo tak obawa jak będą z nią współpracować palce na drążkach jest spora... na pewno będzie kwadratowo i blado na tle kolegów którzy poczynili pewnie znakomite postępy w pilotażu . Z racji deficytu czasu uderzyłem w kompletny, używany model do lotu . Po oględzinach uważam że jest w znakomitym stanie - kilka lotów pewnie pozwoli to zweryfikować ... Model ustawiony, mieszanka zrobiona, ubezpieczenie zapłacone, kilka chwil na symulatorze i chyba pora wybrać się na lotnisko ? 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 3 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 No Rafał, słuszny rozmiar wybrałeś. Powodzenia:-). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Józef F4B Opublikowano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 Rafał będzie ok, zwłaszcza przy twojej długiej praktyce w lataniu RC. A tu wieczorne reminescencje z zeszłej niedzieli na lotnisku .Trochę wiało ale Fun Ray lubi wiatr. modelarze.mp4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 Józef ... materiał filmowy pierwsza klasa. Podziękowania dla młodej damy za uwiecznienie spotkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Józef F4B Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 Dzięki Bogdan ,przekaże będzie jeszcze bardziej zmotywowana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 11 godzin temu, Józef F4B napisał: Dzięki Bogdan ,przekaże będzie jeszcze bardziej zmotywowana? Naprawdę bardzo przyjemnie się ogląda, film zrobiony z pomysłem. Trzeba docenić taką inicjatywę tym bardziej że nie jest to surowy materiał, trochę trzeba poświęcić czasu na stworzenie, połączenie klipów, muzyki itp. Samo nic się nie zrobi. Każde dobre słowo, uznanie, motywuje do rozwijania się , tudzież do tworzenia podobnych projektów. Pozdrawiam Bogusław 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Józef F4B Opublikowano 10 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2023 Niedzielne spotkanie prima były loty i małe co nieco z blaszki od Antosia oraz gril. Ostatnie ujęcia są już z ajfona . modelarze 2.mp4 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 10 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2023 Jednak spotkania typu ,,spontan,, umawiany grubo po północy z soboty na niedzielę owocują fajną frekwencją, kiełbacha, ciasto od Antosia, napoje od Seby, dużo śmiechu i ciekawe dyskusje okraszone filmem który stworzyła Daria ( mam zastępstwo ) Daria dziękuję za uwiecznienie mojego Cularisa. Fajna filmowa relacja. Czego można chcieć więcej, byłbym zapomniał, było jeszcze buszowanie w kukurydzy na sam koniec lotów, jeden model spłoszył się i poleciał w kierunku Balic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 10 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2023 No to jeszcze jeden filmik ode mnie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picasa127 Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 Już dałem ogłoszenie na giełdzie, ale może akurat ktoś z okolic ma taki tester jak na zdjęciu lub coś podobnego i mógłby mi chociaż sprawdzić aparat zapłonowy. Jak coś to priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Wczorajszy dzień na naszym.lotnisku był na bogato, pogoda bajeczna, masełko, trawka przecięte, nic tylko korzystać z aury. Ale po kolei, najpierw odlot modelu szybowce Komar. Marek odpicował go na maksa. Pierwszy lot jak po sznurku, delikatne trymowanie i model leci jak marzenie. Pomimo swej wielkości i masy wyrzut z ,,łapy,, bezproblemowy, zapas mocy na silniku wystarczający, i o to chodzi. Kolejny filmik w przygotowaniu ... 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Kolejny filmik ... tym razem niespodziewany gość i EKIPA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Piękny Komar. Przez hamulec wyglądało jakby cały lot był na silniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 18 minut temu, robas69 napisał: Piękny Komar. Przez hamulec wyglądało jakby cały lot był na silniku. No właśnie w przypływie emocji Marek zapomniał ustawić hamulec, ale to nie problem. Komar pięknie poszybował ... Przy wyrzucie i starcie mało mi łapy nie wyrwało poszedł w górę jak przecinak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Dostałem info że wczoraj na naszym lotnisku ktoś chyba latał i zgubił model. Znalazł Pan myśliwy z Kańczugi i zaprosił po odbiór ? Albo odbiorę albo przekażę kontakt. Myślę że Panu znalazcy jakieś symboliczne chociaż piwko by się należało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrku Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Myśliwemu to raczej ?: No albo jak myśliwiec to przynajmniej jakiś łiskacz ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Mogę się mylić ale może tak być że ktoś sobie przyjechał skorzystać z lotniska i polatać na ,,krzywy ryj,, Więc kontakt może być utrudniony, ale znaleźne jak najbardziej się należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi