PilotM Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Wojciech, Kiedy latasz bo piszesz a na lotnisku zastać Cie trudno, ja w tygodniu praca w sobotą latanie a w niedzielę jak rodzina pozwoli to latam. Diablo oblatałes? Pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willyams Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 No widzisz a ja w tygodniu latam a weekendy rodzina nie pozwala Żartowałem że nie pozwala , ale wiesz jeszcze mam działkę, motor, remontuje jeszcze hangar (piwnica na modele). Poza tym ostatnie dwa tygodnie miałem straaaaszny zajob w pracy i wogóle nie latałem. Od czwartku znów mnie nie będzie ponad tydzień. Jadę do UK sprawdzić jak sobie radzi moja Wilga Diablo jeszcze nie oblatane bo nie mam odbiornika "full range" same park flyery i trochę się obawiam. Co prawda kupiłem tą SANWĘ ale ustawić ją to naprawdę wyzwanie. Chyba opchnę i kupię coś prostszego. Na razie zabawiam się elektrycznym Fun Flayem. Pianki już poszły w niepamięć. Poza tym dostałem następnego O.S.Maxa 46 i zbieram na YAKa-54 1440mm z Black Horsa ale to dopiero ulotnię w przyszłym sezonie. Diablo jak dobrze pójdzie ujrzy niebo początkiem października. Pozdroovka for everyone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 No to powodzenia w tych wszytkich pracach i planach. Ja na jesień jak niedzwiadek lubie spać. Latam w sobote jak będzie pogoda. Pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 26 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 No to do jutra,lotnisko ponoć skoszone .Obecność obowiązkowa . A z ciekawości napisze iż dołączył do Nas kolega z Bielska taką oto maszynką a docelowo zacznie się składać 330 SC z Pilota RC 2.2 m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 28 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Piękna niedziela,lotnisko skoszone ,żal by było siedzieć w domciu . Dziś latały trochę większe modele,żadnego "planktonu" ..był też test jakiejś płytki firmowanej sklepem ABC-RC gdzie Wojciechu miałeś być jako obserwator .. .Oczywiście stanąłem na wysokości zadania i uwieczniłem na potrzeby zainteresowanych lot quada z tą płytką . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willyams Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Bardzo wszystkich przepraszam za nieobecność ale aktualnie latam na londyńskim niebie - tutaj dopiero mają lotniska modelarskie Prawdziwy raj dla modelarzy. Miejsca tyle że raktycznie w każdym parku można latać.Wysokość trawy średnio około 2-3 cm. Rewelka. Wracam końcem tygodnia więc jeśli pogoda będzie taka jak tutaj (jest pięknie , sucho i cepło) to będę gęsto nadrabiał zaległości Przy okazji pozdrowienia dla Witka. Lata super.Czekamy na końcową wersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Widzę że straszna cisza w temacie mam pytanko czy ktoś wybiera się jutro lub we wtorek na lotnisko,bo samemu to trochę kiepsko będzie.Długi wekkend ma być ciepło i bez opadów to może się ktoś pojawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Witam...Dziś tak na lotnisku jak i na niebie było całkiem tłoczno jak na ta porę roku.Pogoda nawet dopisała w sumie było wszystko wiatr słońce chmury chwila spokoju no i my ze swoimi skrzydlatymi pociechami.Zamieszczam niewielką zajawkę.Postaram się zamieścić foto relację z dzisiejszego spotkania. Zapraszam do oglądania, wszystkie foty są mojego autorstwa.Postaram się w miarę możliwości uzupełniać zrobione foty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Grzesiu, cicho bo nic nie piszecie .Ja nie mam etatu sprawozdawcy z lotniska... Bogdan,już nie mogę doczekać się Twoich super fot ! Ja mam tam ze 2 filmiki i jakieś kilka foteczek Dla zainteresowanych -informuję że na lotnisku ruch jest "na okrągło" tylko nie ma kiedy i kto zdawać z tego relację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Widzę że ekipa była i oblot yaka też ,ja niestety dzisiaj nie mogłem podjechać,ale jutro się wybieram jakby ktoś był to byłoby super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Dopiero teraz zajarzyłem że wystarczy kliknąć na fotę i powiększa się ona do dużego rozmiaru i super jakości i można przeglądać strzałkami po bokach...(tuk ze mnie czasem ) Poza tym dziś mglisty,chwilami słoneczny dzionek i czasem modelik wlatywał w niską chmurkę Grzegorz ,jutro może bedzie Marek S. i napewno nie z rana .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Rafał jak masz filmik z oblotu yaka to wrzuć chętnie bym zobaczył co mnie ominęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Jutro,dziś idę odsypiać Chwilę Prawdy po której doczołgałem się do domciu o 1,30 nocą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 No to jedziemy dalej, nieco więcej powietrznych fotek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Widzę że działo się dzisiaj na lotnisku,fotki perwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Szkoda tylko że dnia jest coraz mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Na koniec jeszcze kilka fotek z dzisiejszego popołudnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Super fotki Boguś !! Mam dwa filmiki o biednej jakości ale coś tam można wypatrzyć . Pierwszy to prezentacja Jankowego Yaka i wyrzut spadochroniarza. drugi to oblot ale warto obejrzeć kilka minut z początku i kilka z końca bo słabo widać model -spore zamglenie,duże zachmurzenie,wysoko. Zdradzę też lotniskową tajemnicę , niestety palmę pierwszeństwa w rozpiętości modeli niestety utracę bezpowrotnie . Niebawem na lotnisko zawita piękna nowość z Hangaru 9 a mianowicie postaram się namówić właściciela na relację ze składania modelu do oblotu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapol Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Siema Wybieramy się jt na lotnisko( w koncu ) Dajcie znac o ktorej bedziecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi