kamilolo Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Witam, mam aparaturę sd-6g i nie umiem jej podłączyć do pc aby działała jako symulator. Próbowałem przez port USB i mikrofon. Niestety dupa. Jakieś pomysły, porady?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 opisz swoje boje. jaki masz system, pewnie windows 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilolo Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Windows 7. Przez usb mam bylejaki adapter to widzi aparaturę ale 0 reakcji na cokolwiek. Przez wejście mikrofonowe piszczy ciągle nie ważne czy ruszam czymkolwiek. Sanwa na oryginalny kabelek? Udało sie komukolwiek tą aparaturę podłączyć do pc?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Podłaczam się do tematu, proszę o linka gdzie mogę kupić kabel tak aby podłaczyć wyżej wymienioną aparature do PC za pomocą kabla USB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi