Skocz do zawartości

A może by tak T-shirt forumowy lub kubek

Czy chciałbyś forumowa koszulkę  

89 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chciałbyś forumową koszulkę

• Tak, chodziłbym w niej na lotnisko
      75
    • Nie, dziękuję
      14

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Cieszę się,ze się podobają :) . Dwóch kolegów zamówiło ale nie podalo adresu. Koszulki są gotowe, ale nie wiem gdzie je wysłac.

Patryk Kukla i Marcin Krenz proszę o kontakt na maila. Koszulki czekają :)

A.C.

Opublikowano

Naklejki na model już są zrobione. kazdy kto zamawia koszulki dostaje je w ramach promocji :) . Koszulkę zamówisz, naklejki dostaniesz ;) .

te na model są inaczej wykonane

A.C.

post-197-0-82285200-1354365283_thumb.jpg

Opublikowano

haha i do mnie juz też dotarła bardzo szybko:) bardzo dobra robota , i jak najbardziej będę chodził w niej na lotnisko:)

Opublikowano

Koszulki dotarły :) . Otrzymałem od Andrzeja również naklejki na samochód, sęk w tym że literki są koloru prawie takiego jak mój samochód. Niebieskie. Andrzej spróbuje zrobić dla mnie naklejki z literami w kolorze białym.

W związku z tym mogę oddać dwie naklejki na samochód. Chętni mogą podać swój adres na PW.

Kto pierwszy ten lepszy.

Opublikowano

Naklejki na model już są zrobione. kazdy kto zamawia koszulki dostaje je w ramach promocji :) . Koszulkę zamówisz, naklejki dostaniesz ;) .

te na model są inaczej wykonane

A.C.

A ja na samochód nie dostałem ;) czy mówimy o tych samych naklejkach, które dotarły z koszulkami, czy zamawiałeś dodatkowo inne ? :)

Opublikowano

Kacper, dobrze popatrz między koszulkami, bo dostałeś obydwa rodzaje naklejek. Sam wkładałem do pudełka :) .

Białe wycinane dziś będą gotowe i też będą wysyłane z koszulkami.

A.C.

Opublikowano

Dojrzewam do założenia nowego tematu o koszulkach, tylko nie bardzo wiem, gdzie ten temat umieścić, żeby jak najwięcej forumowiczów go czytało . Więc może jakieś sugestie, albo niech Admin coś wymyśli? Bardzo proszę :)

A.C.

Opublikowano

Tyle, że do Hyde Parku trzeba się logować. I nie każdy widzi od razu, co tu jest napisane. Ja bym to chyba umieścił w dziale " rynek modelarski",bo to w końcu jakaś oferta handlowa jest. Tylko może jakiś nowy dział otworzyć? Bo jak znam życie to temat będzie się rozkręcał jeszcze długo :) I jak widać po ilości wejść tu, to temat jest rozwojowy.

A.C.

Opublikowano

Moim zdaniem wypadałoby by, żeby osoba nosząca koszulkę miała konto na forum.

Temat może by pasował w sprawach dotyczących forum, i tam podkleić temat?

Plus do tego ogłoszenie w banerze. No i ten wątek zostałby tu w HP z linkiem do ogłoszenia.

Opublikowano

Mi tam obojętne :) ale i tak już w forumowych koszulkach chodzić będą niezalogowani :) . Dla mnie reklama na plecach mówi sama za siebie i nie ważne na czyich plecach będzie,Byle tych pleców jak najwięcej było :D

A.C.

Opublikowano

Niejaki KRENZ MARCIN proszony o kontakt. Koszulki zamówił a kontaktu 0 czyli nul. I prośba moja. Zanim zamówicie to zastanówcie się dokładnie czy w ogóle te koszulki chcecie i czy WAS STAĆ. Już jeden "Gigant' zamówił a później "bo ja ni mam piniendzy" :blink: No dzieckiem chyba nikt tu nie jest więc rozważcie sobie dokładnie, zanim zamówicie coś :huh:

A.C.

Opublikowano

Nie dogryzaj Kolego ;) Bo jak ja bym miał 24 lata to też bym się chwalił ,że tyle mam :D A w pewnym wieku to już może nie do końca warto sie tym wiekiem chwalić

Dzisiejsze zamówienia przyjęte.. Jak będą gotowe poinformuję w mailu.

A.C.

Opublikowano

Panie Andrzeju to o mnie biega. Nie mialem totalnie dostepu do konta, oraz internetu. Forum mi gra przez tel Ale na konto nie moge sie dostac. Jutro przelew bedzie zrobiony bo beda fachowcy od internetu. Przepraszam za zwłokę!

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.