marek rokowski Opublikowano 22 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Bartek uprzedził moja odpowiedź na Twoje pytanie... przy tej wielkosci odejmowalne skrzydełko to będzie dobra rzecz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian1984 Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Piękny model Marku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Tak odświeżę temat ... Panie Marku czy może coś przybyło więcej spitfire'a ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Co słychać u Spita ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Spit leży sobei i czeka... mam nadzieje ze wyrobie się i zabiorę go do Pocka na MP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robloz Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 mam nadzieje ze wyrobie się i zabiorę go do Pocka na MP Dobrze by było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 11 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 prace drgnęły - a w zasadzie.. prawie że już się zakończyły udało mi sie w tym tygodniu podpiąć wszystkie napędy, elektronikę, dopracować chowane podwozie wraz z osłonami kół... pozostało przykręcić śmigło i kołpak, zaszklić owiewkę i .. w górę! potem malowanko zdjecia niestety dopiero w przyszłym tygodniu bo aparat prezleżał w pracy cały tydzień... ech ta pamięć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Spit dostał napędy: SW podowójny bowden oraz SK typu pul-pul pojawiło się wycięcie na dostęp do bebechów i akumulatora: zapinane z przodyu n patke(jzyczek) a z tyłu na magnes neodymowy podwozie wraz z osłonami jest już na miejscu, a serwa schowane zostały pod osłonami chłodnic: a tak pracuje podwozie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Panie Marku kolejny bardzo ładny model a chowane podwozie coś wspaniałego taki zestaw będzie u Pana można zakupić? a jak na chwilę obecną z wagą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 2 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 uff! w końcu coś drgnęło... powstała całkiem przyjemna forma do tłoczenia kabinki: a oto i sam rezultat: zacząłem bawić się w duperelki: wzmocnienia pod zamocowanie podwozia: (oryginały też tak miały) a tu widok jeszcze prze zeszlifowaniem nadmiaru pojawiły się też kropelkowe osłony mechanizmów działek: ciąg dalszy nastąpi... a tak na deser - coś co będzie składane jako jego przeciwnik - ale o tym napisze już pewnie wkróce Radek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 4 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 w ramach luźnego dłubania zrobiłem wytłoczki kolektorów spalin: wstępnie osadzone na miejscu w kanale wentylacyjnym: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 przeciwnik to fw 190 ?? Podoba mi się ten spit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Wszystko ładnie i pięknie tylko pytanie: kiedy to będzie dostępne w sprzedaży? Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Generalnie podarowałem już sobie pianki, ale na takiego Spita ślinka mi cieknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 pomaluj te rury na rdzawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Ostatnio podczas latania moim wysłużonym Hellcatem ESA naszła mnie taka myśl, ciekawe jak by latał taki w wersji XL. Marek? Nie zastanawia cię to samo? F6F-3 XL to dobrze brzmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 6 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 hmm.. wiesz że mi nei trzeba dwa razy takich rzeczy proponować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Marku, ważyłeś może ile ważą same pianki Spita? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 8 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 witaj może dzisaij uda mi się go/je/ zważyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 przy okazji wrzuciłem na wagę pianki: 240 gram... Info z pierwszej strony tego tematu, chyba aktualne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi