mirolek Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 najlepsze pomysły to te proste - daj nieco mocniejszy magnes neodymowy :-) ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Maska co prawda jeszcze nie skończona ale "urody" dodała z boku maski zostaną jeszcze zrobione wyloty powierza (wytłoczone z aluminium) Pozdrawiam Życzę Wesołych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Budowa kadłuba dobiega ku końcowi jest nadzieja skończyć kadłub jeszcze w "starym roku" Pozostały tylko wyloty powierza na owiewce silnika tak ze niewiele Oto efekty dzisiejszej pracy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 No to ostatnia fotka w starym roku wylot powietrza z maski silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Seba, robota super. Kiedy zaczniesz skrzydełka? Pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Seba, robota super. Kiedy zaczniesz skrzydełka? Pozdrowienia. Sławku od razu po nowym roku zabieram sie za skrzydła Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Ch. Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Z wielką przyjemnością obserwuję tą relację. Może się powtórzę, ale podziwiam Twoją pracę Sebastian. Duży talent, dużo pracy - piękny efekt Z niecierpliwością czekam na oblot tego cudeńka!!! Zakładam, że po skończeniu podsumujesz ilość spędzonych nad modelem godzin i zainwestowane w niego pieniądze (wg. założeń z pierwszego posta) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Oczywiście po zakończeniu prac wszystko podsumuje pewnie wyjdzie wszystko nie co więcej niż zakładałem s początku ale tego dowiemy się juz niebawem a teraz efekty noworocznych prac nad skrzydłami Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwiusz Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Witam i jak tam idzie praca przy skrzydłach?? Jestem głodny nowych fotek! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Prace troszeczkę zwolniły Jedno skrzydło wstępnie przytarte gotowe do szpachlowania i przycierania drugie niestety jeszcze nie ruszone oto fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 C.d.n fotki drugiego skrzydła przycieranie, przycieranie i szpachlowanie to czego nie lobię a jeszcze pomyśleć ze drugie stoi takie samo do zrobienia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Skrzydła juz przytarte gotowe do pokrycia czyli najgorsze juz za mną.... Zabieram sie za lotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Ch. Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Sebastian, bardzo zdolny człowiek z Ciebie. Na ten sezon będziesz gotów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Sebastian, bardzo zdolny człowiek z Ciebie. Na ten sezon będziesz gotów! Z tą zdolnością to nie przesadzaj dużo mi brak do " makieciarzy " ja nie mam cierpliwości jestem za szybki.... Jak wszystko dobrze pójdzie oblot gdzieś w maju bo pewnie wcześniej nie zdążę Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej nowicki Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Pozdrawiam zapraszam na Zlot Gigantów 7,8 .06.2014 info na stronie Areoklubu Poznańskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Pozdrawiam zapraszam na Zlot Gigantów 7,8 .06.2014 info na stronie Areoklubu Poznańskiego Jak tylko zdążę z oblotem postaram sie pojawić choć mam kawałek drogi... a co do tych info to można poprosić o konkretny link bo chyba mam zaćmę na oczach i nie mogę namierzyć :/ A teraz świeże fotki z budowy zabrałem sie za zastrzały w weekend powinienem je skończyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwiusz Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Jaki tu spokój ...nic się nie dzieje .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 No niestety teraz mam chwilowo brak miejsca wiec model ma przymusowa przerwę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Witam wszystkich cierpliwych po rocznej przerwie wznawiam "działalność" dzis ruszyły prace nad modelem pokryłem jedno skrzydło jutro na warsztat idtzie drugie oto efekt Pozdrawiam o 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Pięknie ci to wychodzi. Również sama idea tego warsztatu - że gigant jest w zasięgu bardziej, niż się wydaje - kapitalna. Widać można bez zadęcia. Dźwięk tego silnika od piły jest zaskakująco miły dla ucha, zupełnie nie "piłowy" . Ciekaw jestem czy to kwestia samego silnika, czy tłumika. Odpalałeś może silnik bez niego? Tak czy siak - miłe zaskoczenie. A miejsca i parku maszynowego cholernie ci zazdroszczę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi