tomajk Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Poszukuję modelu Skywalker X-8 FPV / UAV Flying Wing 2120mm W sklepach które udało mi się wyszukać niestety nie ma na stanie. Może ktoś wie gdzie jest dostępny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin15 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 sklep wątek na forum:klik To też może być ciekawe:klik lub coś jeszcze większego:klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Dostępny od dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomajk Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Co prawda mam już na ukończeniu własnej konstrukcji skrzydło, ale dzięki za wiadomość, to też się przyda choćby dla nauki. Mam pakiety 5S-5000mAh regiel FOXY 65A jaki polecilibyście silnik i śmigło? do tego X8. W opisie zalecany silnik to 800W przy obciążeniu kamerą, nadajnikiem i dodatkowym pakietem liczę na wagę w okolicach 4kg, obawiam się czy te 800W nie będzie za mało, bo wychodzi po 200W/kg a gdzieś w wątkach obiło mi się że zdecydowanie lepiej jak będzie 300-400W/kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomajk Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Poszukuję śmigła składanego pchającego 12x6R do silnika iPower iBM2826-5 900KV za hlr nie mogę nigdzie znaleźć. W ostateczności może być 13x5R choć obawiam się czy czasem nie będzie zbyt dużego oporu. To oczywiście do X8. Sam model z osprzętem do lotu wyjdzie około 2100g do tego osprzęt FPV nie powinien przekroczyć 500g więc z wagą nie tak źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Mam nadzieję, że cdn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi