heksodus Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 widzę´że z drugiej strony masz miejsce.Da rade umiescic tam mpją reklamę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Odkryłeś mój szczwany plan.... Dogadamy się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 No reklamożercy. A nie prościej było trochę więcej białego dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 na większym modelu było by tez więcej miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Na większe modele przyjdzie czas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 6 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Ten nówka falkon o takiej samej kolorystyce jak Twój /piotralski/ szkoda,że spód granatowy -ma na końcówkach biale skośne pasy-bialy bardziej widoczny-jutro w Mechelinkach bo wiaterek klifowy na pare dni....latam czesto na swoich pokopalnianych dziurach wychodzi mi jako tako ale nie ma porównania jak na klifie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Na większe modele przyjdzie czas... Myślałem ,ze tego bydlaka ulotniłeś Ale mówisz ma czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 "Świński ryj" spisuje się znakomicie lecz szykuje się następca "Świński Gnyk" - ponieważ przedłużenie kadłuba będzie za kabinką. Wstawka wykonana z laminatu,oprta na wrędze..wszystko po kolei w deszczowe dni.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psiwak Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 ..... przedłużenie kadłuba będzie za kabinką. Janie a co chcesz tym osiagnac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Bo poprzdnik fajnie sie sprawuje...kontynuacja tematu. polatałbyś świnskim ryjem- a z pudełka to jak masło do margaryny...trochę zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Jasiu, widzę że realizujesz swój plan... Trzymam kciuki i już lecę po chrupki, bo temat pasjonujący!!! Czekam niecierpliwie na postępy i wrażenia po zmianach w locie! Ten nówka falkon o takiej samej kolorystyce jak Twój /piotralski/ szkoda,że spód granatowy -ma na końcówkach biale skośne pasy-bialy bardziej widoczny Mój ma teraz inne skrzydła Ale to długa historia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Piotr- latam swordem i mysticiem ale bez napedu to super sprawa . Falkon / gównolot / odpoczywa . Najgorzej wyłaczyć odruch dania gazu w ekstremalnych warunkach tam już nie ma podpórki ale słucham " okami mistrzów " i stosuje zasady, nisko, nad krawedzia by jak wiatr ucichnie szybko wyladować i w koncu zrobiłem rure balastową i pakuję nieśmiało co dzień wiecej ołowiu . Jak latasz w stadzie ktoś lepszy podpowie a ja bidula samouk..... ale jest OK.. zabawa - firma zamknieta na kłódke / samoobsługa / a majster lata hi..hi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Janku, ja sem tez zasmakowany w czystych szybolkach i wiem o czym prawisz Jedno podejście.... drugiego kręgu nie ma PS Falcon ma swój charakter - ja się z nim dogadałem i... dobrze mi z nim To kwestia gustów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Janku, dokleiłeś ryjka? Pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 11 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Nie będzie doklejenie "RYJKA" kadłub przedłuzam za kabinką bedzie "ŚWINSKI GNYK"...nie czytasz uwaznie /ale to zimowa porą/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin851 Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 byle bedzie dużo fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 "Piotralski" ogladałem fotki nowego falkona ...Fajny- zawsze cos udoskonalony a ile to było krytyki jak poprzerabiałem swojego ...nazwany został przez Kamyczka" świnski-ryj"..hi..hi..wlasnie go dzisiaj znosłem ze strychA...odkurzyłem-przełuzyłem kable od silnika bo ma wydłuzony "ryj" i cięzko zainstalować przewody do reglera- zmniejszyłem kat rozwarcia motyla był za duzy..naładowalem i GOOO...jest śmieszny ma jedno skrzydło żółte a drugie biale-dostalem uszkodzone od Konrada / dawno naprawione/ wszystko sprawdzone ...lata poprawnie bedzie słuzył na zimowe wypady/ Drugi full wungiel /niby/ taki jak Twój lata sporadycznie...Ten nowy falkon ma wydłuzone klapy tak kolego zauważyłem mój "patent"...Mam nadzieje ,że nowy egzemplarz wypiescisz doskonale..Gratuluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Jasiu, nowego, większego Falcona mam zamiar zrobić "na wypasie". Idę popisać w swoim wątku, a później popieścić modelik Dzięki! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Polecam sklep "BOCIANMIX'..tanie dobre serwa i o dziwo tryby do hs 125 mg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Robiłem przeglad "swinskiego ryja" po ostatnich lotach- wskazane będzie w motylu wpakowanie zawiasów...przy końcówkach lekko naderwane jeszcze skuteczne ale na zimne dmuchac ...poprosze jakieś porady / mam pomysła- ale co kilka głow to nie jedna/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi