MacFlyer Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Pytanko do posiadaczy. Kilka dni temu nabyłem ten nadajnik, po aktualizacji oprogramowania do 8.0 nie wiem jak włączyć nadajnik bez włączania TX. Przytrzymanie RTN nie działa. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Włącz radio z gazem w połowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Włącz radio z gazem w połowie.Jest opcja, bo się pyta czy nadawać, o tym nie pomyślałem. A jak w takim przypadku z "range test"? Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacFlyer Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Z tego co pamiętam to RTN naciśnij i włącz, jak nie to spróbuj lewy lub prawy przycisk pod drążkiem. Nie pamiętam dokładnie bo przesiadłem się na 18stke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 2 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 No właśnie w wcześniejszej wersji oprogramowania RTN działał, a teraz przestał. Prawy i lewy przycisk też nie od tego. Na szybko przejrzałem rcgroups, problem jest znany, ale nie zdążyłem całego wątku przejrzeć czy jest rozwiązanie. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 2 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Co miało się polepszyć w tym nadajniku poprzez wgranie nowego oprogramowania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 2 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 W sumie to chyba niewiele się zmieniło. Tryb bez TX i test włącza się prawie tak samo jak wcześniej, tylko zamiast samego RTN trzeba zakryć całe pole dotykowe. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 2 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Mam F 18 i nawet używam czasami. Tylko mnie interesuje co się da "polepszyć " . Może ja też ? No ale emocje sa na pewno nie do zastąpienia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bax Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 W dniu 2.12.2019 o 07:27, dimmus napisał: No właśnie w wcześniejszej wersji oprogramowania RTN działał, a teraz przestał. Prawy i lewy przycisk też nie od tego. Na szybko przejrzałem rcgroups, problem jest znany, ale nie zdążyłem całego wątku przejrzeć czy jest rozwiązanie. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Futaba twiedzi że po wgraniu v. 9 działa, na RC groups: https://www.rcgroups.com/forums/showpost.php?p=43704327&postcount=8450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helix Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Witam. W nadajniku mam aktualnie wersję oprogramowania v5., można od razu wgrać wersję v9. czy trzeba wgrywać po kolei kolejne wersje aż do najnowszej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apathor Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Mozna od razu wgrac wersje ostatnia. Aktualizacja wymienia kompletne oprogramowanie bez kasowania pamieci modeli. Pozwala to na ew. powrot do poprzedniej wersji. Ja sam latam na obnizonej wersji 4.0 bo tam nie bylo protokolu LBT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helix Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Dzięki za info. Chcę przenieść ustawienia modeli do 16iz jest to możliwe pod warunkiem, że 14sg będzie miała najnowszy soft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi