symon5 Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Ale chyba niekompletny ? jeśli mnie pamięć nie myli to miał przesłonę na wydech połączoną z dźwignią gaźnika . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 26 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 4 godziny temu, jarek996 napisał: Jarek, to nie giełda, pomyliłeś działy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia https://www.ebay.pl/itm/335358737095?itmmeta=01HWGN600CMT2F4MR58B7QZDC1&hash=item4e14f03ac7:g:gYMAAOSwOv1mJETe śpiesz się Pawle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 28 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia Eee tam ja wolę mniejsze pojemności… może jutro będę miał się czym pochwalić, zobaczymy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 28 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia Wiem ze masz Pawel, ale moze drugi (czy trzeci?)? Fajnie sie w takich potaplac ? Vintage Taplin Twin MkI | Köp på Tradera (631473670) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 28 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia Mam 3 z czego dwie nówki w pudełkach ? mnożenie bytów nie jest mi obecnie potrzebne... BTW stan niezły i cena dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 29 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia W dniu 28.04.2024 o 07:46, Paweł Prauss napisał: Eee tam ja wolę mniejsze pojemności… może jutro będę miał się czym pochwalić, zobaczymy? Udało się i po wielu latach spędzonych na emigracji kolejna jaskółka wróci zza wielkiej wody do ojczyzny ? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 6 Maja Udostępnij Opublikowano 6 Maja Silniki na wage. 8 kG za 350 EUR Viele Modellmotoren, OS Max, Webra, Enya, MVVS, Veco,... in Baden-Württemberg - Balingen | eBay Kleinanzeigen ist jetzt Kleinanzeigen W dniu 29.04.2024 o 10:38, Paweł Prauss napisał: Udało się i po wielu latach spędzonych na emigracji kolejna jaskółka wróci zza wielkiej wody do ojczyzny ? Pamietaj Pawel, ze jedna Jaskolka wiosny nie czyni. Dlatego informuje Cie, ze odebralem przed chwila "Kangura", na ktorego polowal (ale chybil) rowniez Witek ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 6 Maja Udostępnij Opublikowano 6 Maja Do Marcina przyleciała druga, więc mamy już chyba prawdziwą wiosnę ? A Jacek wciąż swoich szuka, hahaha. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 10 Maja Udostępnij Opublikowano 10 Maja https://www.ebay.com/itm/176362227533 Bardzo ciekawy motorek z najwyższej wyczynowej półki, prawdziwe arcydzieło. Tak się dziwnie zdarzyło, że chyba wkrótce trafi do mnie ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 11 Maja Udostępnij Opublikowano 11 Maja 9 godzin temu, Paweł Prauss napisał: Tak się dziwnie zdarzyło, że chyba wkrótce trafi do mnie gratulacje Pawle ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 12 Maja Udostępnij Opublikowano 12 Maja Pawel, POBUDKA!!! Wiem, ze masz, ale para, to para ? WAF 1 Diesel 1ccm motor med originalkartong | Köp på Tradera (632868434) Komet niestety bez zbiornika paliwa. Komet modellmotor inkl propeller | Köp på Tradera (632066990) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 13 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja W dniu 10.05.2024 o 18:51, Paweł Prauss napisał: https://www.ebay.com/itm/176362227533 Bardzo ciekawy motorek z najwyższej wyczynowej półki, prawdziwe arcydzieło. Tak się dziwnie zdarzyło, że chyba wkrótce trafi do mnie ? To Kuzniecow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symon5 Opublikowano 14 Maja Udostępnij Opublikowano 14 Maja Intryguje mnie idea wylotu spalin do przodu ,raczej nie spotykana na uwięzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 15 Maja Udostępnij Opublikowano 15 Maja W dniu 14.05.2024 o 01:59, MASK napisał: To Kuzniecow? Nie wiem ale będę próbował ustalić autora ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja Koledzy Kolekcjonerzy, a takie silniki macie ? Bardzo ciekawa konstrukcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja nie mamy ale znamy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja jest tu Taki co ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja Żadne tam mecyje… Reszty nie chciało mi się z półki zdejmować... 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 20 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja W dniu 18.05.2024 o 15:30, ahaweto napisał: Koledzy Kolekcjonerzy, a takie silniki macie ? Bardzo ciekawa konstrukcja. Adamie, te Webry, to abecadło dla kolekcjonerów. Na pewno ciekawostka na lotnisku, ale nie w kolekcjach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi