f-150 Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Opanowałeś oklejanie do perfekcji , 10 czarny pas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magilla Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Opanowałeś oklejanie do perfekcji , 10 czarny pas Czarny jak czarny ale ja bym powiedział że gościu ma przynajmniej 6 dan. Widziałem na żywo.. Wygląda zacnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Tak jak pisałem nie miałem pomysłu na światła pozycyjne.Postanowiłem że zrobię je z blaszki mosiężnej.Zrobiłem szablon kartonowy i wszystko było cacy,tyle że blaszka 0,5 jest za twarda aby wykonać tak mały element bez wyżarzenia jej uprzednio.A tego nie mam gdzie zrobić.Myślałem też nad blaszką z płyt drukarskich bo takowe też mam,ale tą też trzeba wyżarzyć. Ale potrzeba jest matką wynalazku.Stara antena i rurka mosiężna i kulka do ASG .Wyszło takie "cóś".Nie jestem zachwycony ale jak znajdę trochę czasu i będę miał wenę to zrobię jak najbardziej zbliżone do oryginału. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqo Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Jakes postępy Wojtek,czy znów zastój? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Na dzień dzisiejszy pierwszeństwo mają modele klientów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 7 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Coś drgnęło.Wreszcie wyfrezowane podwozie Teraz tylko trzeba je wygiąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqo Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Fajnie że wróciłeś ,czas już był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqo Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Fajnie że wróciłeś ,czas już był Znów przerwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Przerwa i to może na dłużej.Ale zobaczymy.Na razie mam na tapecie do końca miesiąca budowę dwóch modeli dla klientów.Jeden już kończę,drugi już zacząłem. Jedynie co udało się zrobić to w końcu oblatać Cessnę 182 z CMPro o rozpiętości 210 cm. Ale po nowym roku zmieniam pracę i mam nadzieję że będę miał więcej czasu na budowę i wreszcie latanie więc ruszę z tematem.Powiem szczerze że po locie Cessną 182 mam ogromną ochotę już skończyć i polecieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqo Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Więc czekam nie-cierpliwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 temat nie umarł powstaje maska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqo Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Fajnie że jednak coś tam się dzieje , szkoda by było modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Współpraca z Maćkiem daje efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 16 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Hola hola Krzysiu,praca całkowicie moja.(post 95 z 2013 roku) Rysować też umiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Oklejona ale jeszcze nie szlifowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Formatki do oklejania maski wycinałeś laserowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqo Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Wojtek, dzieje się tam coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 21 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Na razie nic.Dopiero jak skończę RWD 9 to wracam do swojej Cessny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi