marek rokowski Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 dziś tylko na szybko- z akilak godzin ruszam na urlop.. a tu taki fajny projekt rozgrzebany!.... cudownie piękne "brzydkie kaczątko"! jak Wam sie podoba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Wow, zrobiłeś blachę falistą, ekstra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekK Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Aaalee jak to ??? To ma być do kombatu??!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek B Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Dla mnie bomba Okienka wymiatają!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Fajny tylko malutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Okienka to jeszcze nic. Blacha falista wymiata! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Pavel z DP Model robi wszystkie modele EPA "pokryte " blachą falistą -Mustangi też. Tak naprawdę to frezuje kadłuby CNC i stąd wychodzi "blacha" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 po powrocie z urlopu podłubałem przy ciotce na początek poszło wyoblenie krawędzi spływów i natarć sterów: wkleiłem jeszcze wzmocnienie statecznika poziomego: oraz usztywnienie kadłuba (tym razem w części zamykającej kadłub od góry) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiatrak Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Właśnie byłem w muzeum w Speyer w Niemczech i napstrykałem trochę zdjęć. Może się przydadzą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 fajne fotki! dzięi mój egzemplarz będzie w wersji "stalingradzkiej" w zimowym kamuflarzu -ale na kołach t rochę przy niej podłubałem: wkleiłem gondole silnikowe: dzięki specjalnemu kształtowi uzyskanemu podczas cięcia, nie trzeba ich w ogóle szlifować i sklejona: kadłub dostał krzyżowe wzmocnienie na wysokości przejścia skrzydło-kadłub: wklejone w środek: wzmocnienia węglowe w skrzydłach: po jednym metrowym pręcie od góry i dołu, oraz dwa półmetrowe, pojedynczo -przód i tył teraz muszę poczekać na kolegę któy się urlopuje moj sprawy 3M do keljenia poszycia niestety wykończył się przy okazji klejenia poszycia jego B17tki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Fajny tylko malutki spoko wstępnie przymierzam sie do wersji o wieeele wiekszej )) tylko biję się z myślami: Lancaster czy Ju 52... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Panie Marku jaka rozpiętość ? Oczywiście 3 silniki będą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 cały 1 metr.. bo to w zamyśle model do walk ESA - a przynajmniej zgodny z regulamnem no i oczywiście 3 silniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Ale żeby tak transportowym walczyć? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reptyl Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 To już trzecia ciotka na sezon 2013, tylko te nasze, z Pałacowej bardziej pokojowo nastawione. http://www.alexrc.pl/viewtopic.php?f=14&t=10847 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 ech.. nei powiem że galopuję z tym projektem... ale "Ciotka" dostała pokrycie skrzydeł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr T. Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Czy mógłbyś zdradzić jakie wyposażenie przewidujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 troche to trwało, ale w końcu "ciotka" dostała kamuflaż i ogłosiła gotowość do lotu "oringowa" antenka nie niszczy się przy kapotażu -a dodatkowo służy jako uchwyt w pokrywie baterii a to już na "pasie startowym" łódzkich zawodów... szkoda że wiało i było turbulentnie bo latanie w takich warunkach tak mała pseudo-makietką nie wygląda najlepiej... i na deser filmik z owego lotu nakręcony przez Teda z eskadry Kraków http://www.youtube.com/watch?v=C1YVLHaEfbA&feature=player_detailpage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Widzę, że nadganiasz z robotą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Powiedz mi jak to jest z 3 reglami na raz stosujesz cos w rodzaju Y kabla tylko ze na 3 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi