robas69 Opublikowano 4 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia Cześć Adam, próba czy działa wstawianie zdjęć. Faktycznie. Jest tak jak napisałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 5 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia Już jest OK 😀 Admin szybko zareagował. Wstawiam brakujące zdjęcia. W obu modelach pakiety są nad serwami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 12 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia Długi "weekend" szykuje się na moim lotnisku bardzo lotnie. Pierwsi koledzy zapowiadają się już w piątek koło południa. Zapraszam wszystkich bez wyjątku, nawet na trzydniowy biwak. Dojazd jest pokazany na str. 9 w poście z 25 marca. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 16 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia Już na miejscu 😎 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 16 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia Ja jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 16 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia Na drugim planie Discus z Topmodel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 16 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 3,75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 16 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia Dziękuję Paweł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszj Opublikowano 16 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia A co to jest za motoszybowiec na pierwszym planie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 16 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia Spotkanie w tej chwili trwa w najlepsze 😉 Parę zdjęć z dnia, nawet mały model glajta jest tutaj. W powietrzu do złudzenia przypomina prawdziwy. Dzisiaj odwiedził nas kolega Jerzy z Bydgoszczy. Smaczne leczo przygotowała żona Wojtka. Na zdjęciu już końcówka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 16 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia Dziękuję za przyjęcie. Było wesoło, miło i dla mnie niestety za krótko. Ale to "tylko" 115 km ode mnie, więc... 34 minuty temu, dariuszj napisał: A co to jest za motoszybowiec na pierwszym planie? Vector 3,6m ArtHobby I jeszcze taka kruszyna dojechała 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 16 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia Jerzy "więc" zapraszamy ponownie. Daleko ale raz na jakiś czas można do nas przyjechać. Nie weszło zdjęcie lotni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 16 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia Rc paraglider nocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 17 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia Leczo zjedzone zastanawiam się czy jechać😀 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 17 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia Zdecydowanie, jechać. Są jeszcze inne "majonezy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ahaweto Opublikowano 18 Sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia Pogoda dopisała i przez trzy dni i noce na moim małym lotnisku było rojnie i gwarnie na ziemi i w powietrzu, a za sprawą Adriana w powietrzu było nie tylko niezwykle gwarno ale i bardzo donośnie 😀 Dziękuję wszystkim kolegom którzy do nas zawitali z Bydgoszczy, Słupska, Szczecinka, Szamocina, Chodzieży, Piły, Margonina, Wągrowca, Złotowa. Parę fotek. Do zobaczenia na lotniskach. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piotr K. Opublikowano 18 Sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia Dziękujemy za gościnę i super warunki do latania, fajnie było się spotkać po latach 😀 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 1 Września Udostępnij Opublikowano 1 Września Dzisiaj zrobiliśmy małe "pożegnanie lata". Pogoda nam dopisała niestety dla mnie ostatni lot tego dnia zakończył się nie pomyślnie. Model ze zdjęcia w poście powyżej zakończył żywot 😢. Mój błąd 😳 A to prezent jaki otrzymałem od kolegi Macieja 😀 Działający poglądowy model silnika gwiazdowego. Pogoda jeszcze z pewnością będzie dobra więc loty na pewno będą. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 7 Października Udostępnij Opublikowano 7 Października Moje lotnisko jak magnes, z całej okolicy przyciąga wszystkich czworonożnych wandali. Zaczęły dziki teraz czekam na żubry. Dwa borsuki w ub. miesiącu zostały rozjechane przez samochody ale na pewno jest ich więcej. Lotnisko tak wygląda obecnie 😖 to tylko część pola. Na zmianę lokalizacji nie mam szans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sage Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października Adam, tak na pocieszenie, być może słabe pocieszenie ale zawsze ... Dasz radę, zawsze może być gorzej, zwierzęta nie są najgorsze, gorsi są ludzie ... ci od pieniądza, drzew w lesie, betonu ... nasze Chwarzno... ostatni pas zieleni w mieście... pomimo sprzeciwu mieszkańców ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi