rkrzysztof Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia P Pies jak to pies, tęskni za pełną miską.
zbyszek722 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Majówka niby ma być spokojna to polatamy sobie. Może zjedzie większe grono . 1
ahaweto Opublikowano Wtorek o 09:09 Opublikowano Wtorek o 09:09 Lotniskowczoraj skoszone, pogoda "chyba" będzie dobra. Niestety borsucze wykopki w toku. Dzisiaj tak wyglądają niektóre miejsca. W stosunku do ub. roku jest zdecydowanie mniej szkód. Usuwam już tylko te największe doły na małe nie zwracam już uwagi. Syzyfowa praca. Nie ma żadnego sposobu na tego szkodnika. Groziła mu "deportacja" niestety nie wlazł do żywołapki mimo że kusiłem go najlepszymi kawalkami mięsa z Dino-Polska które odjąłem sobie od ust. 🙂 2
POGO Opublikowano Wtorek o 09:36 Opublikowano Wtorek o 09:36 Polecam nawiązać kontakt z fryzjerem. Porobić woreczki z ludzkimi włosami i porozstawiać w około lotniska. Odstrasza borsuki, dziki i inne....
horn3t Opublikowano Środa o 09:04 Opublikowano Środa o 09:04 Adam podziwiam Cię za twój zapał w utrzymaniu lotniska na zdjęciach prezentuje się elegancko. Może mi się uda sprawdzić na własne oczy ale to jeszcze niepewne, tak czy inaczej pozdrawiam i życzę udanej majówki.
ahaweto Opublikowano Czwartek o 10:22 Opublikowano Czwartek o 10:22 Zapraszam. Już koledzy są, zaskoczyli mnie.
ahaweto Opublikowano Czwartek o 19:15 Opublikowano Czwartek o 19:15 Spotkaliśmy się i polataliśmy w całkiem sporym gronie. Jutro jeżeli prognozy się nie sprawdzą to jeszcze polatamy. Koledzy nocują już rozpalono ognisko pieczone są kiełbaski. Na takim wyjeździe apetyt zawsze dopisuje. 3
Marcin15 Opublikowano Czwartek o 21:50 Opublikowano Czwartek o 21:50 Dodaje kilka zdjęć z dzisiejszego spotkania. 4
robas69 Opublikowano wczoraj o 08:38 Opublikowano wczoraj o 08:38 Cześć Adam, a ten szybowiec na drugim opublikowanym przez Ciebie zdjęciu to co to jest?
horn3t Opublikowano wczoraj o 18:49 Opublikowano wczoraj o 18:49 Jak zwykle było super Adamowi i kolegom dziękuje za gościne kilka zdjęć z komórki jutro wstawie więcej 2 1
ahaweto Opublikowano wczoraj o 19:19 Opublikowano wczoraj o 19:19 Drugi dzień upłynął pod znakiem niezbyt przychylnej pogody. Co prawda nie padało ale porywisty i zmieniający kierunki wiatr ograniczył loty do minimum. Dość powiedzieć że nawet największy model na lotnisku Piper Macieja miał małe problemy z lądowaniem i trochę miotało nim w powietrzu. Trafiały się chwile spokoju i mniejsze modele mogły latać. Za to część kulinarna tzw. "majonezy" była na najwyższym poziomie 🤪. Oto zadbała pani Ania. Palce były lizane 🙂 2
horn3t Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Pogoda wiatrowo do fruwania była trudna ale nie zawsze chodzi o samo fruwanie modelami dla mnie to też możliwość przyjemnego spędzenia czasu w sympatycznym gronie znajomych, potwierdzam że kuchnia była na najwyższym poziomie plus ciacho, które serwował Adam, jak obiecałem wrzucam resztę zdjęć i filmik bez obróbki z oblotu Texana. http:// https://youtu.be/uBVdiTDb0j4?si=0K3yUfYVk6reNvY3 2
ahaweto Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Bardzo się cieszę z odwiedzin 😁 Wczoraj dzięki odziedzinom kol. Andrzeja z Elbląga na lotnisko zawitał "ciężki" sprzęt budowlany. Spycharka Caterpillar wykonana całkowicie z metalu z najdrobniejszymi szczegółami i wszystkimi mechanizmami łącznie z symulatorem dźwięku silnika. Napęd jezdny elektryczny mechanizmy pracy napęd hydrauliczny. Realizm całkowity a waga... 27 kg ! Mieliśmy ohazję zobaczyć go w ruchu. 1
jb Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 1 godzinę temu, horn3t napisał: Pogoda wiatrowo do fruwania była trudna ale nie zawsze chodzi o samo fruwanie modelami dla mnie to też możliwość przyjemnego spędzenia czasu w sympatycznym gronie znajomych, potwierdzam że kuchnia była na najwyższym poziomie plus ciacho, które serwował Adam, jak obiecałem wrzucam resztę zdjęć i filmik bez obróbki z oblotu Texana. http:// https://youtu.be/uBVdiTDb0j4?si=0K3yUfYVk6reNvY3 Texan jak malowany, super zdjęcia👍👍👍 fajnie złapany touch down 👌👌👌
ahaweto Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Heniu, wiem że lubisz tu zaglądać. Wraz z moją żoną życzymy ci szybkiego powrotu do zdrowia. Spotkanie zakonczone. Obyło się bez spektakularnych kraks. Koledzy zrobili porządek, segregacja śmieci została przeprowadzona ściśle według unijnych wytycznych. Na następne spotkanie wstępnie koledzy umówili się na termin w okolicach Bożego Ciała. Solennie mi obiecali że mnie wcześniej zaproszą 😌 1 1
Rekomendowane odpowiedzi