rkrzysztof Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia P Pies jak to pies, tęskni za pełną miską.
zbyszek722 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Majówka niby ma być spokojna to polatamy sobie. Może zjedzie większe grono . 1
ahaweto Opublikowano wczoraj o 09:09 Opublikowano wczoraj o 09:09 Lotniskowczoraj skoszone, pogoda "chyba" będzie dobra. Niestety borsucze wykopki w toku. Dzisiaj tak wyglądają niektóre miejsca. W stosunku do ub. roku jest zdecydowanie mniej szkód. Usuwam już tylko te największe doły na małe nie zwracam już uwagi. Syzyfowa praca. Nie ma żadnego sposobu na tego szkodnika. Groziła mu "deportacja" niestety nie wlazł do żywołapki mimo że kusiłem go najlepszymi kawalkami mięsa z Dino-Polska które odjąłem sobie od ust. 🙂 2
POGO Opublikowano wczoraj o 09:36 Opublikowano wczoraj o 09:36 Polecam nawiązać kontakt z fryzjerem. Porobić woreczki z ludzkimi włosami i porozstawiać w około lotniska. Odstrasza borsuki, dziki i inne....
horn3t Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Adam podziwiam Cię za twój zapał w utrzymaniu lotniska na zdjęciach prezentuje się elegancko. Może mi się uda sprawdzić na własne oczy ale to jeszcze niepewne, tak czy inaczej pozdrawiam i życzę udanej majówki.
Rekomendowane odpowiedzi