japim Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Witam. Natchniony pytaniem Tomka w tym temacie: http://pfmrc.pl/viewtopic.php?t=4911 postanowiłem zrobić badanie ile osób byłoby zainteresowanych lokalnymi - Warszawskimi - walkami ESA (w dowolnej konfiguracji - wszyscy na wszystkich, team heat, itd) i w konsekwencji może uda się coś zorganizować. Na początku można bez nagród - chociaż wiem, że do normalnych (wartościowych) nagród potrzebni są normalni sponsorzy, albo zrobimy wpisowe 20zl - 50zł i zagramy jak w pokerze. Zwycięzca zgarnia wszystko :devil:
motyl Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Powiem śmiało że na Parzniewie już ćwiczyliśmy w formie zabawy, troche osób było więc pewnie kojot się nie obrazi jak tam możemy coś zorganizowac:D
Tomek Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Jeśli Lublin nie zebrał by odpowiedniej ilości zawodników ,to ja się w wakacje do Wa-wy, na takie zawody pisze.
robraf Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Wrocław , Lubin, Legnica Bolesławiec jak przedmówca z naciskiem na BOLESŁAWIEC
POGO Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Witam Boleslawiec to nie jest taki zły pomysł ,jest tam spore grono milośników Modelarstwa RC. A Combaciarzy znam osobiście dwóch Pozdrawiam Pawla i Bartka
TooM Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 W każdym mieście do którego dojadę z Wrocławia w ciągu max 5 godzin.Warunek zawody będą się odbywały wg. regulaminu zaakceptowanego przez NC1 ACES np.http://www.rcpabianice.strefa.pl/teksty/REGULAMIN_AIRCOMBAT_WWII_ELEKTRO_2007.html Mogę pomóc w pozyskaniu sponsora na nagrody
eze Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Ja zapraszam wszystkich combaciazy na łąke do zalesia dolnego niedaleko warszawy
japim Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Chłopaki - ankieta była już zrobiona. Warszawiacy walczą głównie na Celulozy i w Parzniewie. Z tego co wiem to dzisiaj były zawody we Wrocławiu. Małe lokalne. Ale liczba lataczy jest tak wielu, że walczą co chwilę. Jeżeli chcecie się skrzyknąć w Bolesławcu - proszę bardzo. Wystarczy anons - nowy wątek: ESA w Bolesławcu. Podać namiary co, gdzie i kiedy
TooM Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 No może nie dzisiaj ,ale jutro, no i nie ESA a WWII .ESA będzie for fun.Golędzinów w lewo za Pęgowem godz 12. Jest to piknik motolotniarzy i mikrolotów . 51°15'43,8'' N 016°55'19,3'' E
Dezpl Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Jasne że chcialbym pokazać moją super szybką maszynę na przyszłych zawodach zorganizowanych w Bolesławcu :twisted:
pulo29 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Hohoho widzę, że może będzie ESA w Bolesławcu, super! Jak tylko katar mi przejdzie, to lece po styropian, hehe. Fajnie by było jakby Sergiusz i Dezpl też mogli z nami polatać, ale nie wiem kiedy Panowie będziecie w kraju...
TooM Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Robert SE wytnij ale z EPP i zmień kanał ,bo 78 jest bardzo popularny i na zawodach możesz mieć kłopot.
pulo29 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 SE wytnij ale z EPP A to dlaczego? Wszyscy jak dotąd u nas latali "na styropianach" i było dobrze. Pewnie że modele z EPP są dużo bardziej wytrzymałe, ale płyta 800x600x50 EPP kosztuje 80zł, a płyta 1000x500x100 styropianu kosztuje 10zł... Nie każdego stać niestety na zakup EPP.
robraf Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 SE wytnij ale z EPP A to dlaczego? Wszyscy jak dotąd u nas latali "na styropianach" i było dobrze. Pewnie że modele z EPP są dużo bardziej wytrzymałe, ale płyta 800x600x50 EPP kosztuje 80zł, a płyta 1000x500x100 styropianu kosztuje 10zł... Nie każdego stać niestety na zakup EPP. no wlasnie ale ja latam nie dla wygranej tylko bardziej od tak... a co do kanału to jawyzej pozycze od kogos kwarce czy cos ;D bo innych nie mam
meteor Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 A to dlaczego? Wszyscy jak dotąd u nas latali "na styropianach" i było dobrze. Pewnie że modele z EPP są dużo bardziej wytrzymałe, ale płyta 800x600x50 EPP kosztuje 80zł, z 2 płyt EPP można wyciąć 6 modeli ESA - sprawdzone! więc wychodzi 20zł za model... a żywotność jak 20 styropianowych. Jako przykład mogę podać ostatnio nasze pokazy, wleciałem w kolegę, przemieliłem mu kawałek skrzydła i poleciałem dalej bez lądowania a wiesz co by było gdyby modele były styropianowe ? :shock: koledze oderwało kawałek natarcia tylko
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.