robertus Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 No i stało się. Wiedziałem, że prędzej czy później do tego dojdzie Zgubiłem zaślepkę na obiektyw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 A po to jest(było) uszko by przewlec np. żyłkę i nie zgubić zaślepki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Nie montowałem przez tą dziurkę bo w locie nie wiedziałbym co zrobić aby znowu nie dyndało na żyłce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_BRODA_ Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Robert łączymy się z Tobą w bólu. Ale co to jest strata zaślepki w porównaniu ze stratą modelu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqo Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Rober, kawałek tworzywa i do tokarza , ja już dorobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 O widzisz Irek, dopiero teraz zwróciłem uwagę że jest to uszko. Sama kamera odwróciła moją uwagę od szczegółów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Już nie będę pisał jak zabezpieczyć pokrywę by nie majtała w czasie lotu. Jest tyle sposobów, że każdy znajdzie coś dla siebie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Ha, znalazłem zaślepkę w innych spodniach. Trzeba ją jednak zamocować bo naprawdę zgubię Dzięki panowie za wsparcie duchowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Columb Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Robert, może pochwalisz się swoimi najbardziej optymalnymi ustawieniami do nagrywania w locie? Może masz różne do różnych warunków? Dla ludzi zielonych w temacie taka ilość opcji zawraca w głowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Raczej jadę na domyślnych. Dwa tryby, 1080p narrow i 720p60fps narrow. Balans bieli na cloudy. W sumie tak jak na tym filmiku wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mavano Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 https://www.youtube.com/watch?v=SW4Gi5rJxKs Test mojego mobiusa z szerokim obiektywem 16:9 tryb PAL z Cessna 182 Skylane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Czy Mobius posiada zabezpieczenie przed całkowitym rozładowaniem swego Li-pola ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Chyba tak, bo jest wskaźnik niskiego poziomu baterii i wtedy nie można już nagrywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Pytam bo wczoraj w locie kamera się wyłączyła. Wskaźnik, malutka czerwona dioda z tyłu kamery po prawej stronie nad kartą, przy próbie włączenia nie mignął wcale. Powinien mignąć trzy razy, przy prawidłowym napięciu. Dzisiaj po naładowaniu kamera się włącza ale żółta dioda pulsuje i nie można tego wyłączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Spróbuj zresetować kamerę. Możesz też mieć pełną kartę PYT. Po włączeniu kamery, żółta dioda LED miga dwa razy na sekundę przez około12 sekund, następnie mruga bardzo szybko przez kolejnych 6 sekund po czymczerwona dioda miga trzy razy i kamera wyłącza się.ODP. Karta SD jest całkowicie zapełniona. Sformatuj kartę lub użyj innej.PYT. Żółta dioda LED miga raz na sekundę czterokrotnie po czym mruga bardzoszybko i kamera wyłącza się.ODP. Nie włożono karty SD lub karta włożona jest nieprawidłowo, karta jest pełna lubuszkodzona. Karta powinna być włożona złotymi stykami do góry w kierunkuprzycisków na kamerze. Podczas wsuwania ostatnich 5mm karty powinien byćodczuwalny delikatny opór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Tak zgadza się. Karta była pełna. . Jeszcze nie wszystkie jej sygnały potrafię szybko odczytać. Jest jeszcze forum Już wszystko wróciło do normy. Robert miałem ustawiony format 4:3. Co da zmiana na 16:9 i PAL ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Do puszczania filmów na telewizorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 A jak długo trzyma napięcie aku w waszych mobiusach. W mojej - w odróżnieniu od innych tego typu - trzyma bardzo długo. Dosłownie tygodniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Na jednym ładowaniu (z kilkunastodniowymi przerwami), zapełniłem całą kartę 8GB. Nie wiem czy to jest miarodajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Jak używacie kamerki w modelach to pociągnijcie sobie zasilanie z regulatora i problem baterii z głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi