cebulator Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Kurcze aleś oszczędny, niewiele na tym jednym zdjęciu widać Ale dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał .k Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Kurcze aleś oszczędny, niewiele na tym jednym zdjęciu widać Ale dzięki. Niewiele? tam w głębi właśnie widać całe sedno !Odpowiednia dźwignia to klucz .Żeby było widać więcej musiał bym to rozebrać a tego nie chcę, wymiarów nie pamiętam bom to robił chyba siedem lat temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Witam Serwa lotek na swoim miejscu, przymiarki co do działania, wielkości wychyleń i skrzydło od góry zamknięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magilla Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Świetna robota. Pięknie się to prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Witam Po złożeniu do "kupy" całości i wstępnym wyważaniu, przeniosłem serwa steru wysokości i steru kierunku do tylnej części kabiny. Początkowo serwa miały być zamontowane przed usterzeniami. Ponadto wkleiłem statecznik poziomy na stałe (wcześniej planowałem demontowalny). I parę fotek po przeróbkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebulator Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Popychacze robisz z ołówków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Popychacze robisz z ołówków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Witam Powolutku do przodu, na zdjęciach, płetwa pod kadłubem doklejona i jej konstrukcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Witam Trochę podłubałem przy modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Mistrz dłuta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Witam Zrobiłem małą wyklejankę kopyta kabiny , trzeba teraz to obrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Sporo balsy użyłeś na kopyto kabinki. Nie lepiej było wypełnić przestrzenie styrodurem? Mniej potem szlifowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Sporo balsy użyłeś na kopyto kabinki. Nie lepiej było wypełnić przestrzenie styrodurem? Mniej potem szlifowania. To tylko klocki po obwodzie przekrojów. A balsa wiekowa, tak ze 30 lat . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Witam Kopyto kabiny z grubsza strugnięte i poszlifowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Pamiętaj aby było mniejsze o grubość vivak-u jakiego użyjesz a i dobrze byłoby już nakleić na kopyto ramkę aby i ta się odcisnela a jeśli będzie to oddzielna cześć to tym bardziej kopyto mniejsze na styku z kadlubem Wyslane z Note3 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Witam Ramka kabiny będzie od wewnątrz (tak jest w oryginale). A kabina jest na tyle duża, że spokojnie podda się, żeby ją dopasować dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kminek Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zastanawiam się czy to w ogóle będzie latać. Wygląda póki co bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zastanawiam się czy to w ogóle będzie latać. Wygląda póki co bardzo dobrze. a dlaczego ma nie latać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zastanawiam się czy to w ogóle będzie latać. ... Hmmm... jakieś przesłanki? Napędem miał być "pstryczek-elektryczek", ale po przemyśleniach zdecydowałem się na "brum-brum" . Tak jak pierwotnie planowałem Webra 61 Racing. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Witam Powoli wracam do budowy, wszak nie tylko modelarstwem człek żyje. Nie za dużo się działo, zaczynam z golenią przednią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi