jędrek Opublikowano 19 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Firma Progmar z Leszna. Pierwszy raz robiłem i jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Też go mam dobry, ale drogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 To chyba jedyny 'element "- choć zasadniczy- jaki w miniaturowym lotnictwie może być wykonany do połowy . A powiadają,że pilot musi mieć jaja. Andrzej! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 26 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Orlik "dostał" pilota . I siedzi już na swoim fotelu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepcio Opublikowano 26 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Andrzej .Usta pomaluj mu kolorem nieznacznie ciemniejszym jak skóra twarzy. Teraz jest za bardzo "całuśny". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 26 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 silkony formierskei możecie kupic też w fimie Havel w Cieszynie albo tutaj: http://www.silikonypolskie.pl/produkt/gumosil-s/ ps. niezła zgraja "chłopków roztropków"... zajefajne sweterki i te koszule z kołnierzykiem... hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał .k Opublikowano 26 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Piekna robota aż miło tu się zagląda ! Pilot fajny ale z brodą byłby jeszcze lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 27 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Mirek dzięki za podpowiedź, poprawiłem, już nie jest taki "całuśny" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 28 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Pierwsza tablica przyrządów była ciut za duża do osłon, więc "wydłubałem" drugą, trochę bardziej uproszczoną. I przymiarka w kadłubie. Elementy do drugiej kabiny już też przygotowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz Dudzik Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Jak tam postęp prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombowiec123 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Właśnie jak tam prace nad modelem? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 A ja miałem taką okazję spotkać na niebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFALR30 Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Orlik już po oblocie czy prace mocno wstrzymane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi