Patryk Urban Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Witam Zapomniałem dodać najważniejszą rzecz !!! Dźwigar musi być albo z balsy (najtwardsza jaka możliwa) albo z świerka (ew. sosny) 5x2. Mam już plany w PDFie na twardym także kto będzię chętny na podzielone plany podsyłajcie adres email na PW. Tym co mnie już prosili wyślę ASAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Witam No i kolejne fotki 'jak to zrobić' No więc właśnie znalazłem fotki jak zrobić końcówki skrzydeł Chyba nie potrzeba komentarza :wink: Zresztą i tak wam nic nie powiem bo nie rozumie po słoweńsku No i ciekawa metoda klejenia kesonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmmaciekkk Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 chwila wiem skad masz plany oraz samolot ja ten samolot robiłem rok jest on z niemieckiej albo czeskiej srtony forum ja tez sie dbrze przyjrzałem i zrobiłem taki sam tylko ze na skrzydłah głownych nie umie zrobic lotek jezeli ktos był by chetny to prosze o odpowiedz nr gg 4599389 qba: Przeczytaj swoją bablaniene kilka razy i sformułuj jasne i rzeczowe pytania :!: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Jak byś przeczytał cały wątek to byś wiedział skąd mam plany a mam je z RCgroups. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 31 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Witojcie ! Chciałbym wam życzyć wszystkiego dobrego w nadchodzącym roku ! A to moja siostra trzymająca guppyiego Oklejałem folią pierwszy raz i powiem że nawet przyjemnie się to robi. Pożyczyłem sobie żelazko modelarskie od jednego modelarza coby sobie roboty nie utrudniać. [/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmmaciekkk Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 no tak ale cy mo bys mi przesłac plany guppego prosze?? :wink: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 31 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 A tak wygląda z pomalowaną kabinką (jeszcze nie jest dokładnie docięta) no tak ale cy moze byś mi meila podesłał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 pewnie koryguje sterem kierunku tak zeby byl dziobem w dol i potem wyrownuje sterem wysokosci.ja bym tak zrobil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Plany są tu: Kliknąć należy - "Plans and Drawings" Guppy powinien być na samym początku jeśli nie to szukać - By name - "guppy" http://www.profili2.com/eng/default.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmmaciekkk Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 tak moj email to mama-1969@o2.pl dzienkuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmmaciekkk Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 a i jak zagiac tylna czesć kabiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmmaciekkk Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 patryk a jak zrobic ta kabinke ta pomalowaną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Używaj funkcji zmień ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 No kadłubik piękny. Jak bym nie wiedział, że on z drewna to bym śmiało powiedział że laminat. Bardzo fajowo wyszedł i malownie bomba (czy jednak to oklejanie?). Oby tak samo latał jak wyglada, a nawet lepiej :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmmaciekkk Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 to kazdy wie ale czy taka forme mozna srobic ze styropianui podkleic gąbka ???? :roll: :wink: :wink: :wink: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmmaciekkk Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 dobra a czy mogł bym urzyc do robienia kabinki takiego czegos co miota ogniem tak jak na tej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Jeszcze jeden taki post i blokuje Ci konto :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 MAciuś bebe jesteś !!!!!! No właśnie masz na imię jak Ja ale beznadziejnie tu zaczełeś dawać i nie od rzeczy. Normalnie, aż zaczynam się wstydzić ze mam jak ty na imię. Weź sie chłopie popraw lepiej bo takich ,,chamskich'' cwaniaczków na tym forum mało kto toleruje i nikt nie lubi :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmmaciekkk Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 prosze bardzo blokujcie mi konto próbuje sie dogadac pytam sie was wy mi nnic nie odpowiadacie tak jak bym was nic i e obchodził pytałem sie o kabinke nikt mi nie odpowiedział pytałem sie jak zakrzywic tylna czecć kadłuba nic też nie usłyszałem wy mnie poprostu olewacie!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Po pierwsze przeczytaj to co napisales :!: Tego śię nie da czytać po drugie na wszystkie Twoje pytania są odpowiedzi na tym forum po kolejne Ertman napisał zebyś edytował posty a Ty dalej piszesz kolejne pod sobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.