Skocz do zawartości

Guppy

Patryk Urban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zapomniałem dodać najważniejszą rzecz !!!

Dźwigar musi być albo z balsy (najtwardsza jaka możliwa) albo z świerka (ew. sosny) 5x2.

Mam już plany w PDFie na twardym także kto będzię chętny na podzielone plany podsyłajcie adres email na PW. Tym co mnie już prosili wyślę ASAP

• Odpowiedzi 231
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam

No i kolejne fotki 'jak to zrobić'

No więc właśnie znalazłem fotki jak zrobić końcówki skrzydeł

uka_1_216.jpg

uka_2_772.jpg

uka_3_217.jpg

uka_4_110.jpg

uka_5_238.jpg

Chyba nie potrzeba komentarza :wink:

Zresztą i tak wam nic nie powiem bo nie rozumie po słoweńsku :lol:

No i ciekawa metoda klejenia kesonu

zgornja_oplata_165.jpg

Opublikowano

chwila wiem skad masz plany oraz samolot ja ten samolot robiłem rok jest on z niemieckiej albo czeskiej srtony forum ja tez sie dbrze przyjrzałem i zrobiłem taki sam tylko ze na skrzydłah głownych nie umie zrobic lotek jezeli ktos był by chetny to prosze o odpowiedz nr gg 4599389

qba: Przeczytaj swoją bablaniene kilka razy i sformułuj jasne i rzeczowe pytania :!: :twisted:

Opublikowano

Witojcie !

Chciałbym wam życzyć wszystkiego dobrego w nadchodzącym roku !

A to moja siostra trzymająca guppyiego

guppy7.jpg

Oklejałem folią pierwszy raz i powiem że nawet przyjemnie się to robi. Pożyczyłem sobie żelazko modelarskie od jednego modelarza coby sobie roboty nie utrudniać.

[/url]

Opublikowano

No kadłubik piękny. Jak bym nie wiedział, że on z drewna to bym śmiało powiedział że laminat. Bardzo fajowo wyszedł i malownie bomba (czy jednak to oklejanie?). Oby tak samo latał jak wyglada, a nawet lepiej :wink:

Opublikowano

MAciuś bebe jesteś !!!!!! No właśnie masz na imię jak Ja ale beznadziejnie tu zaczełeś dawać i nie od rzeczy. Normalnie, aż zaczynam się wstydzić ze mam jak ty na imię. Weź sie chłopie popraw lepiej bo takich ,,chamskich'' cwaniaczków na tym forum mało kto toleruje i nikt nie lubi :wink:

Opublikowano

prosze bardzo blokujcie mi konto próbuje sie dogadac pytam sie was wy mi nnic nie odpowiadacie tak jak bym was nic i e obchodził pytałem sie o kabinke nikt mi nie odpowiedział pytałem sie jak zakrzywic tylna czecć kadłuba nic też nie usłyszałem wy mnie poprostu olewacie!!!!!!!!!

Opublikowano

Po pierwsze przeczytaj to co napisales :!: Tego śię nie da czytać po drugie na wszystkie Twoje pytania są odpowiedzi na tym forum po kolejne Ertman napisał zebyś edytował posty a Ty dalej piszesz kolejne pod sobą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.