robertus Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Masz ten co ja, XXL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iqibiza Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 ?Yhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Mój ma 68mm. mógłby być odrobinę wiekszy ale nie znalazłem takiego szpiczastego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iqibiza Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Ok, dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iqibiza Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Pytanko, jakie polecacie podwozie chowane do P40 w wersji xl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 10 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Mój P-40 poleciał na północ i został wpisany na stan Klucza Zwycięstwa @johnyP51 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi