cZyNo Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Jak to u 14 latka. Koniki polne w głowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Dziś latanie z widokiem na Tatry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek Morawski Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 https://vimeo.com/180510997 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 A dziś było w końcu po Bożemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Konkretów ciąg dalszy Nawet udało mi sie conieco pierwszy raz oblatać i w niecałe 2 godziny ustawić. Na całkiem konkurencyjny obiekt latający. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Na koniec zwiedziłem okolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Jurek, co to miejscówka ? Podziel się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Jurek, co to miejscówka ? Podziel się .... Wczoraj były tam super warunki..latałem do ok 15 tej ...Jurkowa fotka zrobiona poznym popołudniem ok. 20 tej Dzisiaj podobnie startuję o 14 tej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 A miało być na wszystkie kierunki wiatru. A wschodu całkowicie brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Aaaa ... Jaśkowe Konińskie sioło 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Kierunki od połudiowego-zachodu do północy wyglądają przyzwoicie. Reszta taka sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 dziś.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Nie wieje, to nie wieje. Wyciągarki i tak lepsze niż jakikolwiek motoszybowiec Latanko skończyłem o 20:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 E-tam, Jurek nie przesadzaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Nie przesadzam. Ja to wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 18 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Troche wiało to sie skorzystało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 A my sobie latamy od czasu do czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 A my sobie jutro,mała hałda . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Właściwy kierunek Czyli jednak jest cos intrygującego w tym zboczowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Jak najbardziej jest .Odczuwam ogromną frajdę z latania jak odpowiednio wieje a nawet dość fajnie to wychodzi dzięki poradom i podpowiedziom bardziej doświadczonych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi