cZyNo Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Możliwe ze jutro na dużym Rusku bedzie latanie na bazy koło południa. Ale to sie z samego rana okaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Od 12 latamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 I przez ponad 4 godziny latały Stingery, Toxic, Respect, Mistic. Wiatr 10-18m/s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Szkoda, że nie miałem czasu. Przyjechałbym chętnie nawet popatrzeć. Kurcze muszę w końcu dostosować Relaxa do zbocza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Relax bardzo ładnie lata na zboczu a patrząc na całkiem sporą liczbę zawodów F3F (5 imprez w okolicy w tym Mistrzostwa Polski 2014) warto z nami potrenować i zaopatrzyć się w licencję i wystartować w Pucharze polski 2014 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Wystartowanie w zawodach to może za wiele na ten rok ale na pewno muszę go dostosować i potrenować. Jutro będę miał chwilę to rozglądnę się za mosiądzem aby go dociążyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 ja sie rozglądnąłem http://sklep.hart-metale.pl/prety-kwadratowe-mosiezne,97,2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Jurek wielkie dzięki. Ale ze mnie . Tyle szukałem a tu masz. Już sobie właśnie zamówiłem. Teraz tylko muszę zrobić podobny paten (nasadkę) na dziób jak Witold, bo mój kadłub jest zelektryfikowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 W niczum to nie przeszkadza zdejmiesz łopatki i latasz jak szybowcem ewntualnie odlewik z gipsu zamiast noska przykrecony od środka i jazda . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 z łopatkami tez można latać, byle w czasie lotu na czas ich nie włączał . Konrad miewa rożne tendencje wiec silnik może sie przydać na początku latania. A im pewniej będzie sie czuł tym szybciej zapomni ze ma silnik. Dobrym rozwiązaniem jest zamówić nowy kadłub szybowcowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Latając na zboczu bardzo szybko się zapomina o silniku, nawet gdy się go ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 ja zapomniałem już w połowie mojego pierwszego lotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 No przekonany jestem teraz tylko muszę wygospodarować trochę czasu. Zacznę z kołpakiem i całą mechaniką. Jak przeżyje to wówczas przerobie zgodnie z zaleceniami Witolda.No ale teraz 2-3 weekendy nie ma mnie we Wrocku. Odwiedzam białe niedźwiedzie na północy. Siedzę w Olecku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 a po co tam pojechałeś? przecież tam zimno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 No z własnej woli to bym się nie ruszył, zwłaszcza że -10*C. Kończę projekt, który powinien się zakończyć do 31.12. Niestety jak to w naszym kraju. A bo to święta, a bo to ferie idą a bo to.... aby tylko się wyślizgać od pracy. I tak roboty mam przez to prawie do końca lutego a znając nastawienie to pewnie i o marzec zahaczymy a koszty lecą i nikt ich nie chce pokryć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 no dobra. Usprawiedliwiłeś sie. Ale pamiętaj że końcem marca są zawody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Żebym miał nawet rzucić robotę w cholerę to jestem na 100%. Jedynie jakaś śmiertelna choroba mogła by mnie powstrzymać. Mam zamiar pomóc przy organizacji jeśli znajdzie się jakaś działka dla mnie. Naprawdę chętnie pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Wiem. I jesteśmy wdzieczni. Jak będziesz śmiertelnie chory to i tak Cie przywiozę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Jeśli prognozy sie sprawdzą, to w sobote bedzie latanie koło Żółkiewki. Mam nadzieje że na bazach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Jutro latanie na hałdzie koło Żółkiewki. Bez zegara. Jak ktos sie mrozu nie boi to zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi