Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Kamyczek_RC
Opublikowano

Relax bardzo ładnie lata na zboczu a patrząc na całkiem sporą liczbę zawodów F3F (5 imprez w okolicy w tym Mistrzostwa Polski 2014) warto z nami potrenować i zaopatrzyć się w licencję i wystartować w Pucharze polski 2014 .

Opublikowano

Wystartowanie w zawodach to może za wiele na ten rok ale na pewno muszę go dostosować i potrenować.

Jutro będę miał chwilę to rozglądnę się za mosiądzem aby go dociążyć.

Opublikowano

Jurek wielkie dzięki. Ale ze mnie 05icon_ass.gif. Tyle szukałem a tu masz. Już sobie właśnie zamówiłem.

Teraz tylko muszę zrobić podobny paten (nasadkę) na dziób jak Witold, bo mój kadłub jest zelektryfikowany.

• 2 tygodnie później...
Gość Kamyczek_RC
Opublikowano

W niczum to nie przeszkadza zdejmiesz łopatki i latasz jak szybowcem ewntualnie odlewik z gipsu zamiast noska przykrecony od środka i jazda .

Opublikowano

z łopatkami tez można latać, byle w czasie lotu na czas ich nie włączał :D. Konrad miewa rożne tendencje wiec silnik może sie przydać na początku latania. A im pewniej będzie sie czuł tym szybciej zapomni ze ma silnik. Dobrym rozwiązaniem jest zamówić nowy kadłub szybowcowy.

Opublikowano

No przekonany jestem teraz tylko muszę wygospodarować trochę czasu. Zacznę z kołpakiem i całą mechaniką. Jak przeżyje :D to wówczas przerobie zgodnie z zaleceniami Witolda.No ale teraz 2-3 weekendy nie ma mnie we Wrocku. Odwiedzam białe niedźwiedzie na północy. Siedzę w Olecku.

Opublikowano

No z własnej woli to bym się nie ruszył, zwłaszcza że -10*C. Kończę projekt, który powinien się zakończyć do 31.12. Niestety jak to w naszym kraju. A bo to święta, a bo to ferie idą a bo to.... aby tylko się wyślizgać od pracy. I tak roboty mam przez to prawie do końca lutego a znając nastawienie to pewnie i o marzec zahaczymy a koszty lecą i nikt ich nie chce pokryć.

Opublikowano

Żebym miał nawet rzucić robotę w cholerę to jestem na 100%. Jedynie jakaś śmiertelna choroba mogła by mnie powstrzymać. :) Mam zamiar pomóc przy organizacji jeśli znajdzie się jakaś działka dla mnie. Naprawdę chętnie pomogę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.