cZyNo Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Ciepło, miło i spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Jurek ???? My dziś Żar jedziemy testować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Wiało dobrze , ale turbulencje masakryczne , może na następny Wasz trening się wybierzemy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 20 min po 17 zadecydowaliśmy ze kończymy latanie. Dokładnie 4 min pozniej ktoś całkowicie wyłączył wiatr. To sie nazywa wyczucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Dziś było inaczej... Musiałem robić paskudne rzeczy, czyli...latać w termice. Ale z ustawień modeli jestem juz zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Cos znów dmuchnęło ... gdzieś w PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Cos znów dmuchnęło ... gdzieś w PL Parski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Parski W lutym było tam SUCHO bez wody ...teraz dopuscili ... ja robilem wiosenne porzadki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 A co tam... jedna ręka tez sie da o dziwo największy problem jest nie w zakręcie , tylko przy przelocie przed nosem. Pewnie dlatego ze telefon zasłania model ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 To samo miejsce, dwa rożne dni, dwa różne (jakby całkowicie) warunki. Jak to mówią - tak to bywa w tym efczyefie Film pierwszy z bonusem na głupawe modelarskie pogaduszki kolegów Film drugi zakończony nie wiedzieć czemu całkiem udanym lądowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-a Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Uuuffff... Spocilem sie przy pierwszym filmie. Jazda na podwojnych rzesach.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 I rzeczywiście był pomysł żeby lądować w połowie lotu bobszkoda modelu. Ale cos tam pierdło ciepłem nad bazowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 A dziś: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 A dziś odmiana. I jakoś dziwnie sie latało Był Michał, Marcin (pierwszy raz na wyciągarce a tak pięknie mu szło), Andrzej, Guma i żuk Bogusław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Dziwnie ?? jak dla mnie bomba . Dzięki za wspólne loty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Dziwnie bo tak nisko to dawno nie startowałem Poza tym było super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 A ja po prostu wiedziałem kiedy jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zbocza zmienia sie jsk rękawiczki. Najlepiej ze dwa razy na dzień Po prostu musiałem odreagować po weekendzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 A dziś Paweł oblatał cos szybkiego. To był bardzo czadowy poranek. Z wiatrem do 17m/s który wyrzucał w twarz kamyczki i inne śmieci z dołu klifu Czyli...kto rano wstaje, temu jest fajnie I po raz kolejny potwierdza się, że coś musi być w tym zboczowaniu i naszym klifie. Ptaki wręcz uwielbiają tam latać i się bawić. I są bardzo niepocieszone gdy się tam zjawiam. Rano stanąłem na wjeździe na klif i znów patrzyłem zauroczony na harce ptaszysk. Potem cieszyłem sie swoim lataniem, a na końcu oglądałem uśmiech Pawła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi