cZyNo Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Weekend spędzono troche dalej od Wrocka niż zwykle Widoki były niecodzienne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 samolotów nie zabrałeś..nad Dunaj..? Zapomniałem ,że tam "grzeje " zachodni wiater. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Wczoraj raz, przedwczoraj dwa razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Wczoraj raz, przedwczoraj dwa razy IMG_10351.JPG https://www.facebook.com/MerdinhaOFC/videos/744127869097725/ a tą rusalkę wiosenną widzialeś na RUSKU...była na Lubstowie ale Ty mlodszy wygnałem ją do Ciebie- bom stary 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 17 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Jane pisze dyrdymały A ja zapraszam do Wroclawia na oglądanie dużych szybowców. Czy to na żywo czy w internecie. Będzie prawie cala światowa czołówka, łącznie z Sebastianem Kawą: http://sgp.aero/pola...vent-intro.aspx http://www.aeroklub....juz-za-miesiac/ a i lipiec zapowiada sie na "bogato" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 A my sie bawimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 No i polatali. Tak szybko w czasie gdy były pomiary czasu jeszcze nie latałem wrażenie niesamowite, tym bardziej ze latało sie prawie przed nosem Koledzy podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 24 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Cos tam dziś podwiewało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 29 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 A kto rano wstaje...temu sie potem lepiej pracuje Ptaki bawią sie latając "na zboczu", czyli jest idealny warunek na bardzo przyjemne latanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 http://www.youtube.com/watch?v=x850srotmjA Dziś Match Racing ... chyba ze burza. Bo zbliża sie szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinemax Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Fajnie macie... Gdybym miał blisko tak fajne zbocze to pewnie też bym F3F latał z najwyższą przyjemnością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Ja pierdziu!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Ciekawe ile było. Zawodowcy. Wysłane z SM-N910C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 W zakręcie koło 90. Przed wejściem i po 200. Dziś najszybszy pilot leciał koło 340 po drugim zakręcie Fajnie macie... Gdybym miał blisko tak fajne zbocze to pewnie też bym F3F latał z najwyższą przyjemnością Zawsze gdzieś cos sie znajdzie. Ale często 100km trzeba przejechać. Ja mam 50-80km na zbocze (w jedna stronę). Wrocławscy Koledzy maja o 20-30km wiecej. Jeden ma bliżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 31 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 U nas korridy nie było ale bardzo fajnie sie latało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 3 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Wojtek, Michał, Marcin i Bruno - bardzo miła sobota koło Skoczowa. Termiki czasami zasysaly całkiem mocno i bez powodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_Byrski Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skarwi Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 To był jedyny sposób na zrobienie wysokości,bo holowanie jakoś nie szło. Za to Wojtka z parteru zasysało. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelmolin Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Gdzie dokładnie lataliscie ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi