Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No i polatali. Tak szybko w czasie gdy były pomiary czasu jeszcze nie latałem :) wrażenie niesamowite, tym bardziej ze latało sie prawie przed nosem

Koledzy podobnie :)

Opublikowano

A kto rano wstaje...temu sie potem lepiej pracuje ;)

Ptaki bawią sie latając "na zboczu", czyli jest idealny warunek na bardzo przyjemne latanie.

post-9196-0-39710500-1496087868_thumb.jpg

post-9196-0-07136700-1496087953_thumb.jpg

Opublikowano

Fajnie macie... Gdybym miał blisko tak fajne zbocze to pewnie też bym F3F latał z najwyższą przyjemnością :)

Opublikowano

W zakręcie koło 90. Przed wejściem i po 200. Dziś najszybszy pilot leciał koło 340 po drugim zakręcie

Fajnie macie... Gdybym miał blisko tak fajne zbocze to pewnie też bym F3F latał z najwyższą przyjemnością :)

Zawsze gdzieś cos sie znajdzie. Ale często 100km trzeba przejechać. Ja mam 50-80km na zbocze (w jedna stronę). Wrocławscy Koledzy maja o 20-30km wiecej. Jeden ma bliżej ;)
Opublikowano

Wojtek, Michał, Marcin i Bruno - bardzo miła sobota koło Skoczowa. Termiki czasami zasysaly całkiem mocno i bez powodu

Opublikowano

To był jedyny sposób na zrobienie wysokości,bo holowanie jakoś nie szło. Za to Wojtka z parteru zasysało.

.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.