cZyNo Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Kto nie był...niech nie żałuje. Było dość ciepło tyle ze wiaterek od 17 do ponad 25m/s Odjazd i szaleństwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 A dziś kilka godzin latania przy wiaterku od 2,5 do 11m/s (z przewagą warunków bardzo lotnych) a później kilka godzin na nartach. Czy można lepiej spędzić sobotę? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Jurku mozna a i trzeba spedzac milo czas po lotachi nartach = na tancach-disco.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 sobota - latanie ba bazach. Żółkiewka lub kliff. At noon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 No to zapraszam chetnych na jutro. o 12 zaczynamy loty na bazach. Żółkiewka lub ruski "klif" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Latamy w Żółkiewce. Zapraszam chętnych pilotów i kibicow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Trening sie odbył. Latało 6ciu pilotów łącznie z Michałem (twórca Toxica). Odlatane zostało 10 kolejek w warunkach zróżnicowanych Zdjęć brak bo nie było czasu na ich zrobienie. Powstał tylko krótki filmik, bo kamera przebywająca w kieszeni uległa dziwnemu samorozładowaniu http://www.youtube.com/watch?v=W6Q7NihEzJg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 W poszukiwaniu nowego zbocza ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Latać trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 a ja szukałem kolejnych miejsc do polatania. i trafiłem w górki....uwielbiam latać w górach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 We wtrorek troche wialo północą więc potwierdziłem przydatność nowego zbocza do lotów. Testy przeprowadziłem elektrykiem (ale bez włączania silnika) bo w modelu na zbocze dwa dni wcześniej zapomniałem wyłączyć zasilanie. No i akurat był słabo sterowny. Zdjęcia robione telefonem z ręki gdy model latał. Dla tych co mówią że sie nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Dzis jest ostro. Model lata z max balastem i chyba to mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Faktycznie dziś nieźle wiało. Widze że chyba na Rusku latałeś tylko w miejscowości nie na klifie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Tak. Nie ten kierunek wiało momentami tak ze nie dało sie ustac. I cieżko sie latalo bo była odchylka. Całkiem spora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Wrocław lata gdzie popadnie dzis Jeziersko. Miodzio i bajka. Mimo dość słabego wiatru, przetestowane ustawienia modelu dla całkowitej wagi od 2800g do ponad 3800 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 A dzis odbył sie trening. Latalo 5 pilotów. Odlatalismy 8 kolejek. Najlepszy czas 54.90. Warunki zmienne. Wygrał Rafal (Sekator) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Było świetnie A dzisiaj jak na prawdziwego sekatora przystało skosiłem całkiem zacnego krzaczka w locie Jurek też ma ze mną coś wspólnego - jak siedziałem na bazie mało mnie nie ogolił Jurek ŁOWCA GŁÓW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 ciesz sie ze tylko raz za takie rzucanie to ciesz sie że zyjesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 E tam, masz wyjątkowo upierdliwy model do rzucania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 No rzeczywiście inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi