Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kpt.J-62 Opublikowano 7 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Witam Pani Aniu mam wnuczkę też Anię ma 13 lat i zaczyna latać razem z dziadkiem nie ma Pani pojęcia jak się cieszę szkoda że to tak daleko bo chętnie poznalibyśmy Panią i Pani kolegów modelarzy serdecznie pozdrawiam Janek 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ana Opublikowano 8 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Witam! Cieszę się razem z Panem, tym bardziej, że to moja imienniczka i też początkująca Życzę młodej Ani samych przyjemnych chwil w rozwijaniu tak pięknej pasji z dziadkiem Pozdrawiam, Ana 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Janku pozdrów wnuczkę i także ja życze jej samych dobrych chwil z modelarstwem tyle lądowań ile startów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Lepiej późno niż wcale. Film z nocnych lotów (26 września), zapraszam do oglądania. PITTS S2CX od Witka, pilotuje Pysiu 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuwu Opublikowano 8 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 A tu rój: Rój - Latanie wieczorową porą - 26 Września 2015 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Tutaj samodzielny lot Ani, przy silnym wietrze. Nie dotrzymałem słowa, że film będzie tego samego dnia na YouTube, ale jest teraz. Beta Pelikan - Ana - 4 Października 2015 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzel Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 no piknie a te akrobacje ... pierwsza klasa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyAudio Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Fajne filmiki Wojtku, dziękujemy Wyczyść karty pamięci na sobotę 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mooseman Opublikowano 9 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 No to dodam coś od siebie Pierwszy lot Any Wilgą - mój najtrudniejszy model http://www.youtube.com/watch?v=aZ7bjZYzbAw 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzel Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Bardzo ładnie sobie Ania radzi Start z ziemi wydaje się być wcale nie taki prosty. Obawiam się, że mój pierwszy start z gleby mógłby się znacznie gorzej zakończyć ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Witajcie,Wojtek tytuł filmu jak najbardziej słuszny,,rój,,to odgłos taki jak w czerwcu jak ,,pysiaki,,atakowały Pysia .Ania no betą wymiatałaś nieżle no a Wilga jak Adam pisał ciężki model do latania.ale nieważny jest start ważniejsze jest lądowanie więc gratulacje.a u mnie znowu brak czasu jak mnie ta praca lubi .pozdrawiam Was i tylko zazdroszcze.dzięki naszym specom od filmów ciesze sie jak latacie.pozdrówka dla wszystkich. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kpt.J-62 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Witam Brawo,Brawo !!! Pani Aniu wygląda to nie jak pierwsze latanie ale na profesjonalne latanie pilota rc i to w takim wietrze. Wielkie dzięki za miłe słowa dla wnuczki a nawiasem moje pierwsze latanie a było to w latach 60 z PILOTEM -2 marki ZSSR modelem Wicherek -15 trwało ok 2 sekund Serdecznie Pozdrawiam Panią oraz Pani kolegów Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Witajcie,ale tu cicho ,domyślam sie pogoda.zdradze małą tajemnice-wszyscy latacze na lotnisku mają bete{prawie} więc mam i ja .osprzęt założony teraz tylko troche powzmacniam i upiększe jakoś i w sobote oblot.doradżcie bo mam silnik 2800kv i śmigło 5/5{innego nie było w avi fly}chyba da rade?jak coś ma ktoś odsprzedać albo pożyczyć śmigło 6/?cala?i pytanie -przy ful gazie ciągnie dziób do zoli,czy to żle ustawiony skłon?pozdrawiam i do szybkiego zobaczenia.Pysio nieśmiej sie z mojej bety zadymiarzu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PysiuJP Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Adam na pewno mo śmigło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 nie wiem czy wytrzymam do soboty z oblotem.no uśmiechne sie do Adama.Pysiu zaskoczony że to beta? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyAudio Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Piotrek do oblotu będzie jeszcze coś, ale nie wiem czy zdąży się wyposażyć do soboty, zobaczymy jak będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ana Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Niezniszczalne betki - sretki, każdą bitwę wygrają a z obciętymi końcówkami skrzydeł, jeszcze więcej podniebnej frajdy dają 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Ania właśnie skończyłem oglądać film Wojtka jak Adam pierwszy raz w zimie oblatywał swoją bete.taka śliczna i piekna,nówka .ale bety wielu nauczyły latać.no nie Ania? :) .mnie też, to moja druga betka.Andrzej jaka to tajemnica?pochwal sie,nie czaj sie .jak fajnie mieć takich,,filmowców,, na lotnisku i sobie mile powspominać.no a że wygrywają bitwy to też są nagradzane .pozdrawiam wszystkich lataczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Piotrek, jak z wyważeniem modelu, trzymając go na palcach jakieś 30% od natarcia, ster wysokości dobrze ustawiony? Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 ... bo mam silnik 2800kv i śmigło 5/5{innego nie było w avi fly}chyba da rade?jak coś ma ktoś odsprzedać albo pożyczyć śmigło 6/?cala? Śmigło APC 5x5E za słabe, ja mam oryginalne z Pioneer'ka i da się latać. Wszyscy polecają APC 6x5,5E lub APC 6x4E. Nie posiadam takiego. Dokup odpowiednią piastę (rozmiar osi silnika i otwór śmigła). Możesz zamówić jeden komplet dla mnie, dołożę się do przesyłki. Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi