toptome69 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Fajnie Fajnie Następnym razem proponuję loty między przewodami wysokiego napięcia nieopodal lotniska zobaczymy kto dotrwa do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Pomysł niegłupi. Jeszcze nie było szybkiego ładowania pakietów w powietrzu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Panowie ! Nie opowiadajcie o lataniu między przewodami linii wysokiego napiecia, bo ktoś może nie zrozumieć że to żart i narobić sobie dużo kłopotów a przede wszystkim ulec jakiemuś POWAŻNEMU wypadkowi !! SAFETY FIRST !! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Qrna a ja od rana ćwiczył a Wy tylko żartowali? No i taki fajny material psu w D... Ale tylko wtedy jak NIE trafi we właściwą ścieżkę podejścia, czyli jak trafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Patrząc na te wszystkie filmiki, aż wam zazdroszcze, ja nie mam z kim polatać . Spodobał mi się ten model FanCub, kiedyś go zakupię ale to jeszcze długa droga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 I dla tego postanowiłem strącić kamerę Way'owi. Co za dużo to nie zdrowo. NIE RÓBCIE TEGO SAMI ! My robimy to za Was (grupowo). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 I dla tego postanowiłem stracić kamerę Way'owi. Zapomniałeś dodać że razem z aluminiową walizką na której owa kamerka stała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 A co, miał się rozdrabniać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter123 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Miło popatrzeć na eskadrę polowo - FUN CUBOWĄ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Karol.M Opublikowano 23 Lutego 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jaccy1 Opublikowano 24 Lutego 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Dziś w samo południe zrobiłem nalot na lotnisko w Fordonie . Po nalocie pozostała tylko łączka, parę choinek i szpulki 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 brak rówpasa = nalot NIE zaliczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 narko = Fun :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol.M Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 FunCub'owcy nałogowcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 No i jak tu na lotnisku niemieć choinek Dobrze, że Ci model do dziury w szpulce nie wpadł 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 LAtający inaczej prawie wpadł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 No ładnie, ładnie, gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Gratulacje ,tym większe że były kłopoty..(w opisie z linku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Niestety tych kłopotów było sporo...gdyby nie one aeromusical byłby o wiele lepszy i "bogatszy". (Musiałem szybko zmienić jego koncepcje bez możliwości przetrenowania) Ale zawody uważam za udane-jednocześnie zachęcam innych do halowego latania oraz współzawodnictwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi