Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomysł niegłupi. Jeszcze nie było szybkiego ładowania pakietów w powietrzu  :lol:  :lol:

• Lubię to 1
Opublikowano

Panowie !

Nie opowiadajcie o lataniu między przewodami linii wysokiego napiecia, bo ktoś może nie zrozumieć że to żart i narobić sobie dużo kłopotów a przede wszystkim ulec jakiemuś POWAŻNEMU wypadkowi !!

SAFETY FIRST !!

• Lubię to 1
Opublikowano

Qrna a ja od rana ćwiczył a Wy tylko żartowali?  :( No i taki fajny material psu w D...  :lol:

Ale tylko wtedy jak NIE trafi we właściwą ścieżkę podejścia, czyli jak trafi  :lol:

Opublikowano

Patrząc na te wszystkie filmiki, aż wam zazdroszcze, ja nie mam z kim polatać :(. Spodobał mi się ten model FanCub, kiedyś go zakupię ale to jeszcze długa droga 

Opublikowano

I dla tego postanowiłem strącić kamerę Way'owi.

Co za dużo to nie zdrowo. NIE RÓBCIE TEGO SAMI !

My robimy to za Was (grupowo).

Opublikowano

I dla tego postanowiłem stracić kamerę Way'owi.

Zapomniałeś dodać że razem z aluminiową walizką na której owa kamerka stała :D

Opublikowano

Niestety tych kłopotów było sporo...gdyby nie one aeromusical byłby o wiele lepszy i "bogatszy". (Musiałem szybko zmienić jego koncepcje bez możliwości przetrenowania) Ale zawody uważam za udane-jednocześnie zachęcam innych do halowego latania oraz współzawodnictwa ;)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.