flyszman Opublikowano 30 Lipca Udostępnij Opublikowano 30 Lipca Witajcie, czy dziś można skorzystać z lotniska-RC w Cigacicach po 13-stej? Pytam bo jestem dziś w tej miejscowości delegacyjnie i po pracy jeśli można to chciałbym sobie tam polatać. Jeśli tak to poproszę o "pineskę" lub lokalizację. Pozdrawiam. Roland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 30 Lipca Udostępnij Opublikowano 30 Lipca Godzinę temu, flyszman napisał: Witajcie, czy dziś można skorzystać z lotniska-RC w Cigacicach po 13-stej? Pytam bo jestem dziś w tej miejscowości delegacyjnie i po pracy jeśli można to chciałbym sobie tam polatać. Jeśli tak to poproszę o "pineskę" lub lokalizację. Pozdrawiam. Roland Witaj. Zapraszamy, raczej nikogo nie będzie, więc niebo będzie tylko dla Ciebie... Udanego latania... https://maps.app.goo.gl/s2jYw2hND87486rX6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flyszman Opublikowano 30 Lipca Udostępnij Opublikowano 30 Lipca Dziękuję 3maj się R 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flyszman Opublikowano 30 Lipca Udostępnij Opublikowano 30 Lipca ...profesjonalne miejsce do latania RC ... gratuluję Wam takiego wypieszczonego lotniska..było extra 👍 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Modelarz 2123 Opublikowano 20 Października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 Października Jesienne spotkanie 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Modelarz 2123 Opublikowano 10 Listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 Listopada Jeszcze filmik 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr jet Opublikowano 10 Listopada Udostępnij Opublikowano 10 Listopada Witaj Marcin Jaka skala? Jaki producent? Ciąg turbiny? Jaka Waga? pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano 10 Listopada Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 22 godziny temu, piotr jet napisał: Witaj Marcin Jaka skala? Jaki producent? Ciąg turbiny? Jaka Waga? pozdrawiam Piotrek Model nie mój ale kolegi, z tego co się dowiedziałem,to zestaw Airworld, skala 1/4, waga około 12 kg na sucho, turbina 140. 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr jet Opublikowano 12 Listopada Udostępnij Opublikowano 12 Listopada Witaj Marcin dopytywałem bo nabyłem "coś takiego" http://storchschmiede.de/index.php?option=com_content&view=article&id=90&Itemid=478 http://storchschmiede.de/index.php?option=com_content&view=article&id=93&Itemid=585 Jak dotrze zważę. pozdrawiam Piotrek A tak toto lata 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FockeWulf Opublikowano 12 Listopada Udostępnij Opublikowano 12 Listopada Fajny, ale już nie oferowany jak wynika z opisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr jet Opublikowano 13 Listopada Udostępnij Opublikowano 13 Listopada Witaj Wydaje mi się że foremniki "poszły" do Airworld. Ta skala pojawiła się w Air.... parę lat temu. Ja kupiłem "używany" zestaw poleżał na półce . Bo nie było weny twórczej. pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano Środa o 20:04 Udostępnij Opublikowano Środa o 20:04 Co prawda nie latałem tym modelem, ale tak jako obserwator to powiem, że bardzo ładnie i pewnie latał, duży zakres prędkości i widać było, że idzie za ręką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi