Modelarz 2123 Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinJ Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Ogromne podziękowania dla Kazika który zaszczycił nas swoją obecnością "prawdziwym" samolotem. VID_20210731_204033.mp4 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 W iskrze zamontowałem ostatnio podwozie i silnik, dzisiaj zrobiłem próbę z instalacją dymną i nawet to w miarę wyszło. ? 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Kurcze, miałem dzisiaj przyjechać na lotnisko... ale jak zwykle ważniejsze sprawy... Ale czad... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Dzisiejsze loty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Dzień jeszcze się nie skończył...Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Niedzielne spotkanie na lotnisku...Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Macie bardzo ładne lotnisko. Na moim siatka długo by nie postała ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Dzięki. Na kretynów nie ma rady. Też mam obawy...Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu TapatalkaJeszcze krótki film...Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Dzisiaj tylko dwa loty Edge, bardzo mocno wiało...Brown nie chciał odpalić, problemem okazał się papruch w filtrze paliwa.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, robert.pilot napisał: Dzisiaj tylko dwa loty Edge, bardzo mocno wiało... A ja niestety nie dojechałem ....? Faktycznie rano było ładnie za to po południu już się rozdmuchało i zaczęło straszyć deszczem.No ale jeszcze będzie pewnie okazja się spotkać i pogadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Najlepsze chwile bez wiatru walczyłem z Brownem, po godz. 13.00 było nerwowo w powietrzu...Do miłego...Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 trochę się umęczyłem, ale klapki przedniego kółka ustawione 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Super Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Modelarz 2123 Opublikowano 6 Września 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 i cały komplet 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Pięknie... Idziesz pełną parą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S&K RC Scale Models Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 No to kiedy oblot?? Pełna profeska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 1 godzinę temu, S&K RC Scale Models napisał: No to kiedy oblot?? Pełna profeska Jeszcze zamontować napędy sterów, a potem muszę się zebrać na odwagę ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 12 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Dzisiaj polatane... Edge z nowym nadajnikiem. Troszkę wiało ale dla Edge to nie problem... było super...Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Ja dzisiaj w muzeum lotnictwa w Krakowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi