Pablo_433 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 witam PO pikniku- moje kilka fotek -horn3t Krzysiek jedna fotka dla Ciebie ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Piknik jak co roku fantastyczny. Wielkie brawa dla organizatora. Zdjęcia wrzuce wieczorkiem jak z roboty wrócę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Niestety, ja mam tylko dwie foty, za to przedstawiają park maszynowy najbliższy memu sercu- warbirdy w bardzo słusznej skali (kliknij, żeby powiększyć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek125 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Niestety byłem za bardzo leniwy na robinie zdjęć i aparat oddelegowałem a to klika zdjęć z niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Moje zdjecia. Photobucket jakośc zdjęć troche zniszczyła. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 TO ZACZYNAMY Darek w akcji zdjęcia w jego albumie z imprezy rewelacja najlepsi w precyzyjnym lataniu GRATULACJE klubowa fura BYŁO NA 5+ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Część druga. I tu koledzy modelarze uwaga. Wyszedłem z namiotu i zobaczyłem żółwia. Największego. W pierwszej chwili spojrzałem na puste butelki... Szybko po aparat wróciłem bo jeszcze by mi nikt nie uwierzył. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbugatii Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Jakość zdjęć powalająca, aparat kosmiczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Jakość zdjęć powalająca, aparat kosmiczny? Raczej ziemski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Świetna impreza! Nie wszystko mi poleciało ale i tak się dobrze bawiłem. Do zobaczenia za rok! Super zabawa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Była telewizja. ktoś wie gdzie mozna obejrzec material? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 http://www.gawex.pl/wiadomosci/informacje_wideo/1861/Modelarze-w-Wilczych-Laskach na przykład tutaj i jeszcze tu króciutko pod koniec : http://www.tvzachod.com.pl/informacje.php?vf=3426 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sknera771 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Troche filmików jeszcze mam! Tylko aparat gubił ostrość, za dużo chmur.https://www.youtube.com/watch?v=2Efx8VL5ilM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zdjęcia kolegów super.Dziękujemy organizatorom za dobrą imprezę.Jedynie synoptycy mogliby się bardziej postarać, ale nie było tak źle, jak niektórzy przesądzali.No fakt:- troszkę wiało, ale cóż, nam na klifach Wiślanych często wieje znacznie mocniej - troszkę popadało, ale nic strasznego, nam na zboczach czasami nawet sypie śniegiem po oczach i nie narzekamy Także ci, którzy nie zdążyli się zastanowić, mają cały rok do namysłu na kolejną edycję.Podsumowując impreza jak najbardziej udana.O nas jest po 17 minucie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Tyle się działo na pikniku, że nie sposób wszystko pokazać na zdjęciach,ale dodam trochę moich, dla uzupełnienia galerii. Coś tu wygląda, jakby ktoś chciał latać całym namiotem ale z nieba wszystko wskazywało na dobrą imprezę, znaczy że O.K. W brew pozorom, kiedy nastała noc impreza wcale się nie skończyła No i niema jak to loty o poranku Pierwsza trójka w precyzyjnym lataniu Czekamy na kolejną edycję 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 I znowu się udało Walę czołem w asfalt na Wilczych Laskach w wielkim pokłonie dla wszystkich uczestników! Dziękuję za miłe słowa. Dziękuję za niepowtarzalną atmosferę, nigdzie wcześniej nie widziałem tylu uśmiechniętych twarzy przez tyle dni. Dziękuję za piękne widowisko wirtuozom drążków. Dziękuję za zdyscyplinowanie i bezpieczne latanie. było naprawdę nieźle, choć zdarzali się i tacy którzy nie widzieli nic ryzykownego w lataniu na uwięzi na podejściu modeli RC... Mam nadzieję, że z wszystkimi zobaczymy się za rok a i miejsce dla "uwięzionych" tez się znajdzie (na asfalcie). Śmiem twierdzić, że tegoroczna edycja pod względem zdyscyplinowania, rozsądku i przestrzegania zasad była najbardziej udana spośród dotychczasowych pikników. Dziękuję moim niestrudzonym pomocnikom: Tomkowi, Adamowi, Kubie, Staszkowi, Wojtkowi. Dziękuję bardzo, bardzo koledze Wojtkowi za skoszenie trawy. Dziękuję sędziom: Damianowi, Krzysztofowi, Władysławowi i Michałowi. Dziękuję Karolowi za nadzorowanie walk powietrznych. Dziękuję panu Ryszardowi za zawody modeli szybowców swobodnie latających (pamiętajcie, 14 września odwiedzamy Piłę). Dziękuję Markowi za patronowanie konkurencji precyzyjnego latania. DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM! Przepraszam za wszystkie niedoróbki, utrudnienia. Uwierzcie, mnie stresowały one najbardziej i na pewne sprawy nie mam wpływu, ale fajne że udało się z nimi uporać. Zdobyte doświadczenie zaprocentuje w przyszłości. Ciągle się uczę i najlepsze imprezy jeszcze przed nami . Pogoda niektórych "zmasakrowała" w swoich domach... ale na ten przykład ośmioletni Mateuszek z Gdyni w tej "masakrycznej" aurze latał lekkim Piper-em Cub-em i Extrą i robił to extra! To taka moja mała złośliwość pod adresem malkontentów pogodowych , dużo straciliście . Za rok przyjeżdżajcie, szkoda życia na siedzenie w domu! Ps. 1 Gdybym się przeprowadzał to tylko do Bydgoszczy. Miasto brzydkie ALE CI LUDZIE... Ps. 2 Piękne zdjęcia, zwłaszcza Darka galeria jest super. Chłopak potrafi nie tylko latać 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 W miniony weekend odbywała się impreza, na którą wszyscy czekamy! Z pozdrowieniami dla Piotrka podsyłam link do galerii: http://zp.pl/!piknik_modelarski_2014 Na zachetę jedna fota z galerii. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 ... Ps. 1 Gdybym się przeprowadzał to tylko do Bydgoszczy. Miasto brzydkie ALE CI LUDZIE... Dlatego najczęściej przebywamy poza miastem: klify, zbocza, łąki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Kamil - piekne fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Kamil - piekne fotki Dzięki, ale ja średnio z nich zadowolony jestem. Przez brak czasu wywoływałem RAWy z automatu, a to nigdy szału nie robi niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi