Oskar_M Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Swoją droga na przyszłość podczas ładowania uważaj na polaryzacje, ja swoją tak załatwiłem i dokładnie ten sam element został uszkodzony Oczywiście po naprawie śmiga już 1,5 roku bez problemu.
polpakpol Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 A ta ładowarka nie wyświetla komunikatu o błędnej polaryzacji ?? Chyba że wyświetla, ale do zwarcia w układzie i tak dochodzi ?
Oskar_M Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Chyba, że ładujesz krokodylkami, które potrafią się zejść.. Musiało się jakieś przebicie podczas ładowania zrobić, ciężko mi uwierzyć, że sama od stania się spaliła-na szczęście tragedii nie ma
Hotpoint Opublikowano 11 Września 2014 Autor Opublikowano 11 Września 2014 Panowie dzięki za pomoc ! Dzisiaj dostałem wskazany MOSFET AO4468. Przelutowałem ( lutami nie będę się chwalił, bo byście padli ze śmiechu ) i działa. Jedyne straty to wentylator - nie odpala, niestety. pozdrawiam A.
polpakpol Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 Bardzo proszę o zdjęcie, jestem ciekaw jak to wygląda po naprawie A wentylator działa po podaniu zasilania z innego źródła ?
Rekomendowane odpowiedzi