TeBe Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 jest już nie źle zapraszam do zapisania chcę 30 czerwca wydrukować kary uczestnictwa i Dyplomy pamiątkowe http://www.rcpiknik-...u/index.php/pl/ Już się miałem zapisywać, a tu jakieś KARY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Dobre Tomasz ! Marek chyba jest zbyt przejęty organizacją i z rozpędu wali literówki . Kary przewidujemy dla tych co nie dotrą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 6 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Dzięki Tomasz, tak to bywa jak człowiek chce szybko pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Ja najprawdopodobniej mogę sobie wybic z głowy Piknik :/ Idę do pracy gdzie panuje system 4 brygadowy i nie wiem czy dam rade jakoś przyjechać na piknik zależy jaka zmiana mi wypadnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes_wojtek Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Piknik już blisko Pytanie do stałych bywalców/organizatorów: Czy tam można sobie realnie polatać czy raczej traktować to towarzysko - wystawowo, tzn. wziąć dwa najładnijesze modele bo i tak nie będzie można zrobić więcej niż 3-4 loty przez te dwa dni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Witaj, 3 - 4 dziennie spokojnie Tylko proszę zapisujcie się na stronie bo Piknik blisko a ja muszę wykonać prace wydruku zawieszki i Dyplomu.. http://www.rcpiknik-...u/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Będe w sobotę, niestety w niedziele 2-ga zmiana wypada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Witam, Zapraszam jescze raz na piknik Żar 2015 oraz zapisania sie, za pare dni spotykamy się i jak wynika z korespondecji będzie fajna zabawa i spotkanie. Link do zapisania http://www.rcpiknik-...u/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 popraw linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej nowicki Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Pozdrawiam wybieramy sie z kolegami do miłego zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Wybieram się z kolegą na piknik Żar już od czwartku . mam pytanie od której będzie lotnisko dostępne dla modelarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Janek - można latać jak nie latają szybowcami z informacji jakie mam to raczej będzie wolne cały dzień. popraw linka http://www.rcpiknik-zar.eu/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes_wojtek Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Jak tam jest z parkowaniem w czasie pikniku? Bo widze że Villa Maria już całą zajęta, więc trzeba będzie dojeżdzać i zabierać modele/części ze sobą. Parking przed lotniskiem nie wdaje się jakiś wielki, pomieści pewnie ze 25 samochodów a tu niektórzy będą pewnie z przyczepakmi jechać jak tak patrzę po wielkości modeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Górna częsć tylko dla modelarzy i na wjeździe przed hangarem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 -.- jednak nie będe uczestniczył jako pilot tylko jako "szary" widz będe tylko w sobote. Ehh a miało być tak fajnie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes_wojtek Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Ja niestety musze zrezygnować z wyjazdu - Tata wylądował na OIOMie Jakby ktoś szukał noclegu to właśnie zwolniłem pokój z łazienką na Spokojnej 3 (601876240) - 45zł od osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Pogoda ma być piękna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Pogoda jak pogoda ,jakaś będzie . Najważniejsze że od środy już ostro się lata na Żarze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Rafał żadnej fotorelacji mnie nosiło caly dzień żeby dziś poojechać no ale niestety młoda miała jeszcze trochę swoich zajęć. Ale skoro świt wyruszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Ja niestety przyjadę ale bez modeli ;/ za rok odrobię, tylko szkoda bo będe a z nikim sobie tak nie pogadam bo będę musiał za barierką być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi