Skocz do zawartości

Piknik Żar 2015

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobre Tomasz ! :D

Marek chyba jest zbyt przejęty organizacją i z rozpędu wali literówki ;) .

Kary przewidujemy dla tych co nie dotrą :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja najprawdopodobniej mogę sobie wybic z głowy Piknik :/  Idę do pracy gdzie panuje system 4 brygadowy i nie wiem czy dam rade jakoś przyjechać na piknik zależy jaka zmiana mi wypadnie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Piknik już blisko :)

Pytanie do stałych bywalców/organizatorów:

Czy tam można sobie realnie polatać czy raczej traktować to towarzysko - wystawowo, tzn. wziąć dwa najładnijesze modele bo i tak nie będzie można zrobić więcej niż 3-4 loty przez te dwa dni?

Opublikowano

Wybieram się z kolegą na piknik Żar już od czwartku . mam pytanie od której będzie lotnisko dostępne dla modelarzy 

Opublikowano

Jak tam jest z parkowaniem w czasie pikniku?

Bo widze że Villa Maria już całą zajęta, więc trzeba będzie dojeżdzać i zabierać modele/części ze sobą. Parking przed lotniskiem nie wdaje się jakiś wielki, pomieści pewnie ze 25 samochodów a tu niektórzy będą pewnie z przyczepakmi jechać jak tak patrzę po wielkości modeli :)

Opublikowano

Ja niestety musze zrezygnować z wyjazdu - Tata wylądował na OIOMie :(

Jakby ktoś szukał noclegu to właśnie zwolniłem pokój z łazienką na Spokojnej 3 (601876240) - 45zł od osoby.

Opublikowano

Rafał żadnej fotorelacji :( mnie nosiło caly dzień :) żeby dziś poojechać no ale niestety młoda miała jeszcze trochę swoich zajęć. Ale skoro świt wyruszam :D

Opublikowano

Ja niestety przyjadę ale bez modeli ;/ za rok odrobię, tylko szkoda bo będe a z nikim sobie tak nie pogadam bo będę musiał za barierką być.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.