Przemek1979 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Do odbiornika gr -24 nie pasują mi wtyczki co teraz mi robić? Kupilem nowe radio i już mam dosyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 jakie wtyczki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 mi pasują. dziwne ale podejrzewam że jestli chodzi o wtyczki do serw to możesz mieć je w standardzie futaby a nie JR. Mała operacja nozykiem powinna rozwiązać problem. No chyba że chcesz wpiąć całkiem inne wtyczki - to sie nie dziwie że nie będą pasować. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 no jeszcze mnie nachodzi do głowy ze to może byc wtyczka od pakietu. Bo gdzies indziej sie pytał o jakąś przejściówke. Możeliwe że chodziło o jakiegoś beca lub regulator, ale nie potrafił tego wyatrykułować. Jak sie rozpędzi to i XT sie podlączy...lekko na siłe. Jarek - sie nie nerwuj. na początku modelarstwa wielu ma problemy, chociaż uważam że zanim zada sie pytanie warto co nieco poczytać. informacji w necie jest mase. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Nie, ja sie nie nerwuje - pamietam przeciez, jak sam pierwsze kroki stawialem. Troche mnie to tylko rozbawilo, nic poza tym. Typowe, zagadka w stylu "zgadnij co miałem na mysli" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek1979 Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Dziękuję operacja nożykiem pomogła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekK Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 A co było operowane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 pewnie wtyczka od serwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek1979 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Tak wtyczka miała płetwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 "Bo to zła Futaba była..." ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Nożyk i obciąć płetwę . Cały świat działa na wtyczkach uniwersalnych tylko te oszołomy z F muszą być lepsi ...inna kolorystyka inne wtyczki , swój S-BUS, brakuje jeszcze żeby nadajnik miał drążki na spodzie obudowy .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Połowa spalonych serw i odbiorników, to dlatego, ze głupie wtyczki nie mają płetwy. W dawnych czasach nie dało sie odwrotnie wetknąć serw. To przez oszołomów z GR. A myślę, ze większość Świata używa F. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Bez płetwy to standard JR... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Nożyk i obciąć płetwę . Cały świat działa na wtyczkach uniwersalnych tylko te oszołomy z F muszą być lepsi ...inna kolorystyka inne wtyczki , swój S-BUS, brakuje jeszcze żeby nadajnik miał drążki na spodzie obudowy .... Te Kamil, a może byś kobicie pomógł jakiś placek czy pierogi zawijać na Świeta a nie znowu herezje głosił . To wszystkim wyjdzie na dobre... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_O. Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Serwa nie spalisz, ale spróbuj podłączyć odwrotnie np. wtyczkę baterii w nadajniku. Dzięki oszołomom z Futaby mogę to zrobić po ciemku, z zawiązanymi oczami i mam 100% pewności, że podłączyłem zasilanie jak należy. Plus do plusa, minus do minusa, a reszta świata ma 50% szans, że coś sobie puści z dymem, a uwzględniając prawo Murphy'ego nawet więcej. No cóż "jest ryzyko jest zabawa", ale dlaczego kosztem użytkownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi