Irek M Opublikowano 25 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Skoro musimy siedzieć w domu to powspominajmy ? https://www.youtube.com/watch?v=MviFU8vofjo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Strzelnice też zamknięte ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 25 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Ta jeszcze otwarta do piątku przynajmniej. Ale dlaczego link do filmu zapisał się jak link, a nie w postaci obrazu tego chyba nikt nie wie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Jest trochę obsługi z tymi strzelbami ... Jakby atakowało kilku Indian to trzeba by się było sprężać A colt fajny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 25 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Ale to i tak było dużo szybciej niż ładowanie od przodu lufy. Z drugiej strony Indianin szybciej mógł załadować swój łuk ? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 2 godziny temu, Irek M napisał: Z drugiej strony Indianin szybciej mógł załadować swój łuk ? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 26 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Już "starożytni" Chińczycy mieli kusze "maszynowe" znaczy z pudełkowym magazynkiem na ileś tam bełtów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 5 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Ostatnie wtorkowe strzelanko z trochę innej strony ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 9 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Sprzęt przygotowany do dystansu 100 i 200m. Raz już mierzyłem się z tymi odległościami, dziś miała być kolejna próba. Niestety nie dogadaliśmy się z kolegą ale te pare godzin robienia ładunków na pewno nie pójdą na marne ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 22 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Dzisiejsze świąteczne - 22 Lipca - strzelanie :-). Karabin Remington Zouave .58 Dedykowane do niego pociski minie ale mnie lepiej strzelało się kulą 575. Zamiast 40 gn prochu sypałem ledwo 2 gramy. 3 gramy też niczego nie zmieniało jeśli chodzi o poprawę celności. Ale muszkę muszę podwyższyć. Do tej pory trafienia na poziomie pierwszego strzału. Potem było już znaaacznie lepiej. https://www.youtube.com/watch?v=QcfBT2iznNA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Wczorajsze strzelanie po podwyższeniu muszki w Sharps .45 Zdziwiło mnie, że aż tyle pocisków koziołkowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Dziś odbyło się kolejne przed świąteczne strzelanko. Trochę posłuchałem, trochę poprawiłem a efekty widoczne są na tarczy:-) Pierwsza tarcza to chyba 29 strzałów z podpórki z jakichś 47m. Na drugiej 10 strzałów z wolnej ręki już z pełnych 50m. Nie trafiłem 2 razy w [pierwszej serii 5 strzałów ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 I kolejne strzelanie tym razem na 100m. Że tak powiem "sianie po tarczy" ale poprzednio na tym odcinku trafiłem pare razy. Teraz Wszystko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Dzisiejsze strzelanko z Gallagher .54 Właściwie Robin Hood mógłby mi się kłaniać w pas ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Dobra dobra a dlaczego nie ma żadnej centralnej dychy??? Żartowałem Gratulacje ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Zawsze jest coś nie tak i sam nie wiem co. Ta sama naważką prochu, pociski ważone, celuje raczej w to samo miejsce a jednak różnie trafiają w tarczę. Tu skleiłem serię strzałów po 3 drugą z chyba 4 tą czy piątą. Trafiłem 3x w to samo miejsce w drugiej serii, kolejne jak widać i dopiero w 4 lub 5 znowu w to samo w dwóch strzałach. Potem trafiłem jeszcze dwa razy w to samo. Ale też się dziwię czemu nie 14 razy ? Dziś znowu Gallagher okazał się skuteczniejszy od Sharps .45. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 3 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Takie sobie 1 wrześniowe strzelanko od innej strony ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 22 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Weekend trochę na wesoło ale jutro znowu ostre strzelanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Kiedys strzelalem z Remingtona 1858 z lufa 8" z 25m z wolnej reki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 14 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Dzień Edukacji jak co roku należało należycie uczcić ? Jednak całodzienna ulewa popsuła wszystko, zostało tylko tyle 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi