Irek M Opublikowano 15 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Końgratulacje . Ja z naderwanymi ścięgnami i zwichniętym kciukiem prawej dłoni mógłbym sobie tylko pogwizdać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 To narobiliście mi smaka. Wyciągnąłem swojego Remingtona, przejrzałem i pora chyba na strzelnicę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 25 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Tu nie ma co smakować tylko grzmieć jak jest możliwość i jest czym . Ja na razie szlifowałem stare powłoki osad i bejcowałem oraz olejowałem na własny gust. Tydzień temu nadszedł kolejny Kentucky Inwestarm o bardzo dziwnym usłojeniu kolby, którą już się zająłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Tu nie ma co smakować tylko grzmieć jak jest możliwość i jest czym . Ja na razie szlifowałem stare powłoki osad i bejcowałem oraz olejowałem na własny gust. Tydzień temu nadszedł kolejny Kentucky Inwestarm o bardzo dziwnym usłojeniu kolby, którą już się zająłem. To może wrzucić jakąś fotkę ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 25 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Zaraz coś wyskrobię ale przy sztucznym świetle nie wychodzi realistycznie. E D I T Pierwszy od góry to właśnie ten z ślicznymi słojami wzdłuż. Pozostałe to właśnie po nowej "fasadzie" . Z rewolwerkiem - colt new army 1860 Uberti nic nie robiłem i chyba nie zrobię ale kolba dostawna byłaby mile widziana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Ja raczej nie kolekcjonuję broni tych samych typów - jeden Hawken, jeden LaPage i jeden Remington Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 25 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Ja też myślałem , że będę miał jeden pistolet i jeden karabin - stało się inaczej - 7 pistoletów, 1 rewolwer i 2 karabiny. Chociaż prócz pistoletu Patriot i wersji bounty hunter wszystkie to Kentucky to jednak w szczegółach każdy jest inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 No, no nieźle się Irku rozwinąłeś w tym pięknym hobby, też mi to chodzi po głowie ale póki co to strasznie brakuje mi czasu, ale może kiedyś się wezmę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 A to mój Rifle Hawken ,45 wyposażony w przeziernik i przyśpiesznik. Typowa sztuka tarczowa na 50 m przy ładowaniu kulą z flejtuchem. Kiedyś z Synem zakosiliśmy z niej nawet parę dyplomów - ale to było bardzo dawno że prawie jak nieprawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Mój Mountain też ma diopter i muszkę tunelową, że o przyspieszniku nie wspomnę. Właśnie dlatego ich mania z Muontaina strzelam częściej niż z Kentucky. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 No ale kolekcję to masz bogatą ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 No ale kolekcję to masz bogatą ☺Oj wciąga to straszliwie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 W razie co to drużynę strzelecka łatwo wystawisz☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Czy w Twoim diopterze muszlę możesz przesuwać w boku tak jak w pionie za pomocą pokrętła czy musisz ją lekko odkręcić i wtedy przesunąć? moja niestety jest z tych tańszych i nie mam pokrętła w poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Czy w Twoim diopterze muszlę możesz przesuwać w boku tak jak w pionie za pomocą pokrętła czy musisz ją lekko odkręcić i wtedy przesunąć? moja niestety jest z tych tańszych i nie mam pokrętła w poziomie. Mój diopter jest taki sam - tylko regulacja w pionie. W poziomie reguluję muszkę (jest na spasowanym jaskółczym ogonie) lekko trzeba uderzyć młotkiem w bok. Na początku po założeniu muszki i dioptera przestrzelałem karabin na stole i ustawiłem poziom na stałe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Z muszą to wiem, że się przesuwa. ale mogłeś nie wiedzieć (?), że muszla oczna też się przesuwa prawo lewo ale w malutkim zakresie po jej lekkim odkręceniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Ja od 5 lat nie strzelałem więc już nie wszystko pamiętam. Pewnie masz rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 27 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Co prawda nie planowałem tak na 100% jutrzejszego strz\elania ale gdy trafiła się taka gratka to nie mogę sobie odmówić Ta gratka to ten wyżej - jak widać jeszcze dłuższy niż hunter - jakieś 63cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witekC Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Irku, do tego kołowca nie używaj krzemienia, ani agatu tylko piryt. Witek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 27 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Tak, jest zamocowany piryt. Ale to nie mój pistolc tylko pożyczony niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi