Andrzej Klos Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Tomek, Byc moze powinienes dodac plyty na gornej i dolnej powierzchni skrzydla, tak jak w orginale (i np MiG15). Nie wstawili tego tylko na pokaz, skrzydlo Iskry niewiele rozni sie od Mosquito.. A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 25 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Może, ale mi latało się Iskrą bardzo dobrze, brakowało mocy do startu, w powietrzu model był bardzo przyjemny w pilotażu. Na odcięcie silnika, jak prędkości brak niewiele cokolwiek pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan_m Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Tomek, Byc moze powinienes dodac plyty na gornej i dolnej powierzchni skrzydla, tak jak w orginale (i np MiG15). Nie wstawili tego tylko na pokaz, skrzydlo Iskry niewiele rozni sie od Mosquito.. A Sam Główny Konstruktor w swojej książce "Błędy i doświadczenia w konstrukcji samolotów" narysował i opisał: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 25 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Owiewki nie miałem, a faktycznie może być przydatna Zresztą jak odbuduje/zrobię na nowo Iskrę to na pewno będzie bardziej przypominać Iskrę. Na tym modelu bardziej mi zależało, żeby sprawdzić model w locie, a skoro się sprawdził to warto teraz można trochę przysiąść i zrobić bardziej makietowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi