TeBe Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Ech. Dwa skrzydła zamówiłem do nowego projektu i cisza. No sorry, tak się nie da pracować. Bo wiecie, to wygląda tak. Budujesz projekt. Dogadujesz się na dostawę komponentów z wiodącym polskim producentem. Robisz prezentację dla inwestorów. I w dniu, w którym chcesz potwierdzić zamówienie okazuje się, że strony producenta nie ma, maila też nie ma. I jesteś w czarnej d... To tyle jeśli chodzi o współpracę z p. Kwarcińskim. Update: Pan Leszek się odezwał. Obecnie jedyny kontakt do niego to kwarcinski@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalBuc Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Strona Kwarciński Models jest już aktywna. Dostałem dzisiaj odpowiedz na moje zamówienie Pan Leszek będzie w kraju osiągalny w drugiej połowie Maja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikolaj.waw Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Ile za tego dim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Mikołaj napisz maila do producenta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chaosmaker69 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Sami na to zapracowaliśmy więc żabojady przechwyciły nam p. Leszka. http://www.modelpascher.com/store/index.php/catalogsearch/result/?cat=0&q=KWARCINSKI http://silencemodel.fr/category.php?id_category=133 Przesylam na PW adres, którym dysponuję. Nie wiem, czy to ten sam co był na stronie. O nie kolego - myślę sobie że to kol.Leszek ciężko sam sobie zapracował na obecny stan rzeczy . Poza tym gdy słyszę określenia polski czołowy producent , a potem czytam o kilkunastu modelach sprzedanych w kraju to wybaczcie, ale nawet jednego posta nie warto pisać w tym temacie - no może jeden - reklamowy - i tyle . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Jak na razie w ofercie firmy są tylko Falcon EVO i w Falcon rozmiarze 2,2m oraz Dim. Reklamowanych przez osobę testującą/projektanta a nie producenta modeli z serii Probe nie będzie w dającej się przewidzieć przyszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1415 Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Wczorajsze loty Falconem. https://www.youtube.com/watch?v=aL-I_MrkOaA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Filmik bardzo ładny natomiast patrzenie się na model latający cały czas po okręgu w jedną stronę jest męczące. Proponuję przy następnym filmie jakąś pętlę, beczkę, zmiany kierunków i film będzie jeszcze lepszy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarkow Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Marcin, masz już radio? Ja nie mogę się zebrać z filmikami z Bilczy, które obiecałem Ci podesłać, ale postaram się w najbliższym czasie wrzucić coś na YT jak obrobię. Przypadło mi do gustu to wasze lotnisko Może jeszcze w maju podjadę do Kielc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1415 Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Marcin, masz już radio? Ja nie mogę się zebrać z filmikami z Bilczy, które obiecałem Ci podesłać, ale postaram się w najbliższym czasie wrzucić coś na YT jak obrobię. Przypadło mi do gustu to wasze lotnisko Może jeszcze w maju podjadę do Kielc. Radio jutro powinno dojść. W wolnej chwili podeślesz - nie pali się. Było miło, chociaż miałem na co popatrzeć Oczywiście zapraszamy ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi