JumperTomek Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Witam, jakich stron używacie do sprawdzania pogody ? wiadomo idealnej nie ma, ale mnie ciągle w uja robią ;/ interia i meteo.pl ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 yr.no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Ja używam aplikacji AccuWeather. Całkiem sprawdza się w moich okolicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JumperTomek Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 dzięki Panowie zobaczymy czy ktoś jeszcze ma ciekawą stronkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toofast Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Icm numeryczna jest tez aplikacja na androida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 http://www.meteo.pl/ Na naszym terenie sprawdza się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JumperTomek Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 No u mnie się cos nie sprawdza :-D Wysłane z Sony Xperia SP LTE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Ja wiatr sprawdzam na http://windyty.com , a pogodę na http://meteo.icm.edu.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Ja używam takiego niedużego kamienia za oknem: jak kamień mokry, tzn że w mojej okolicy pada. Jak zimny, tzn że zimno itd... Zawsze się sprawdza A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Takiego? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Tomek masz zdolność wymacania wszystkiego na każdy temat w necie tak jak byś to Ty wymyślił internet i całą zawartość Ty tam zamieścił i nie mówie tylko o tym przypadku bo zaobserwowałem ich więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JumperTomek Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 No taaa? Pytam o sprawdzone strony i tyle Wysłane z Sony Xperia SP LTE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Aplikacja meteo na telefon. Nie ma lepszej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Jeżeli meteo przekłamuje u Ciebie zarówno 84h jak i 60h to chyba masz pecha. U mnie 60h sprawdza się w zakresie temperatur, deszcz i wiatr z 84h. No i ZAWSZE pogoda jest 100% inna niż w Warszawie. Tomek masz zdolność wymacania wszystkiego na każdy temat w necie tak jak byś to Ty wymyślił internet i całą zawartość Ty tam zamieścił i nie mówie tylko o tym przypadku bo zaobserwowałem ich więcej. Deprymuje nieco... Na dodatek , jak coś wymyślisz i wydaje Ci się że Amerykę odkryłeś, to i tak się okaże, że TeBe był tam szybciej i już zdążył nawet hamburgery wynaleźć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Ojtam, ojtam. Google Advanced Search. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Ja już dawno przestałem sprawdzać bo zła pogoda się tylko sprawdzała z zapowiedziami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 W prognozie pogody kluczowa jest PROGNOZA W ciągu 60h może się pozmieniać, ale meteo z prognozą na nastepny dzień jeszcze mnie nie zawiodło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 W prognozie pogody kluczowa jest PROGNOZA W ciągu 60h może się pozmieniać, ale meteo z prognozą na nastepny dzień jeszcze mnie nie zawiodło. ale jak się widzieliśmy to nigdzie nie mówili, że będzie tak wiało na zaplanowane loty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Co do wiatru, to tylko windyty.com meteo niestety nie daje dobrych prognoz wiatrowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 ale jak się widzieliśmy to nigdzie nie mówili, że będzie tak wiało na zaplanowane loty Oczywiście, że mówili, z tym, że patrząc parę dni wcześniej i dzień wcześniej prognoza była juz inna. Reszta to wróżenie z fusów i nie mozna oczekiwać, że w prognozie na trzy dni do przodu sprawdzi się tak jak w prognozie, bo to jednak sporo czasu na roszady w prognozie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi