Skocz do zawartości

Raciborskie Stowarzyszenie Lotnicze- modelarze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
17 godzin temu, modelpiotrek napisał:

i to wszystko 20km od Raciborza :) wpadnij polatać 

Dzięki ale mam trochę do Was daleko.

Jednak może kiedyś się wybiorę .

Dzieki za zaproszenie.

Opublikowano

Na filmie widać że część dzieci wypuszcza modele, niektórzy jeszcze "rzucają" modelami i to będzie wymagało trochę waszej pracy no i treningu młodego adepta.

Nawet dziewczynkę zainteresowaliście tym hobby a to już rzadkość w naszym "typowo" (mylę się ?) męskim hobby.

• Lubię to 1
Opublikowano

Czy ja wiem czy takie typowo męskie. Jak lata temu prowadzałem dzieciarnię na modelarnie to ze dwie dziewczyny były. No ale zawsze w mniejszości w tym hobby.

• Lubię to 1
Opublikowano
2 godziny temu, ahaweto napisał:

Na filmie widać że część dzieci wypuszcza modele, niektórzy jeszcze "rzucają" modelami i to będzie wymagało trochę waszej pracy no i treningu młodego adepta.

Nawet dziewczynkę zainteresowaliście tym hobby a to już rzadkość w naszym "typowo" (mylę się ?) męskim hobby.

Niestety mieliśmy zbyt mało czasu na trening przed zawodami .Praktycznie dwie godziny na naukę wypuszczania modelu , stąd też modele nie były za bardzo wyżyłowane bo problem byłby jeszcze większy. Następne zawody w styczniu więc postaramy się lepiej przygotować. Ważne że dzieciakom sprawia to radochę bo cały czas im powtarzam że u mnie wszystko lata co zbudują :D

Zuzia jest wyjątkowa hehehe ot taki nasz rodzynek ale chęci ma za dwóch chłopaków i co jeszcze sama pomaga innym przy budowie :)

• Lubię to 2
Opublikowano
6 godzin temu, modelpiotrek napisał:

Troszkę historii :) co prawda tym razem nie z Raciborza ale z Pałacu Młodzieży w Katowicach i z naszego boiska treningowego w Chorzowie gdzie mieszkałem i latałem F2B oraz z lotniska Muchowiec

Fotki z Pałacu pochodzą z zawodów Pałacowych na uwięzi i to chyba rok 1986 :)

Na fotkach Pani Łucja Oślizło kierowniczka sekcji modelarskiej AŚ oraz mój instruktor Piotr Niedoba oraz koledzy Tomek Wlazłowski,Sebastian Prędki,Cysiak i Michał oraz mały Remek :)

paac3.thumb.jpg.3c8a78d5d1a940fb74ce8cbdb33eef09.jpgpaac2.thumb.jpg.bd5d8e345f022664675441332fcbb9e2.jpgpaac1.thumb.jpg.e6294e0b29eb7bdceb4bf13c05923ebf.jpgNiedoba.thumb.jpg.306d0964ce5e74bdb32c8afdbbfedbd2.jpgmodele1.thumb.jpg.1ca9f867bc7a73defa967d93d005ddc3.jpgucjaOlizo.thumb.jpg.8449d2eb2017ccd4d97f923490f57c91.jpgjastart.thumb.jpg.1524c436e859edd629796765ad69144d.jpgekipaf2b.thumb.jpg.da605b88dfd004046908a0fcf17e6eca.jpg

Pamiętam panią Łucję z zawodów u nas w Gliwicach, nieraz bywała. Podobała mi się!

• Lubię to 1
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.