mmarkow Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Pochwalę się kilkoma dzisiejszymi fotkami zrobionymi Mobius-em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Super !! Wycinałeś z filmu czy ustawiłeś na robienie zdjęć ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarkow Opublikowano 5 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Mobius ustawiony na robienie zdjęć co 5 sec. Jutro jak pogoda dopisze zrobię powtórkę, bo w ciekawym miejscu mam okazję latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Super zdjęcia pogratulować Na ziemi ideal jak sądzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarkow Opublikowano 6 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Zgadza się Wczoraj latałem na zmianę Falcon-em i Ideal-em. Dziś z uwagi na silny wiatr tylko Falcon-em, którym uciekając przed deszczem złapałem delikatnego kreta Super wyglądają deszczowe chmury filmowane z poziomu modelu. Jak obrobię filmik to wsadzę na YT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Super wyszło !! Szkoda, że wczoraj nie dotarłem Domyślam się, że to ta miejscówka o której wspominałeś ? Dla Soprano wystarczy miejsca na lądowanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarkow Opublikowano 6 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Tak, to właśnie ta miejscówka. Mariusz spokojnie wyrabia się swoim prawie 2m trenerkiem więc i Ty dasz radę W razie czego można też zastosować technikę mojego syna ... jak zabraknie pasa to brzuchem na wale Następnym razem jak będziesz to zapraszam. Warto! Jak w przyszłym tygodniu będzie spokojniej to oprócz kamerki założę FPV. Zaczyna się okres pięknych krajobrazów nadwiślańskich, więc postaram się nakręcić trochę filmów i porobić zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 No tym razem się nie udało bo w rozjazdach byłem a wczoraj robota była, ale pod koniec września z chęcią tam podjadę i polatamy. Ciekawy byłem właśnie jak Wam dzisiaj poszło bo jak dojechałem na Okęcie to mało głowy nie urwało tak wiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarkow Opublikowano 6 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 To ja miałem to samo ... czasami wiało >10m/s, a ja "głupek" latałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donaro Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Super Ci to wychodzi. Widzę że zdjęcia z mobiusa robione z ogonem w tle są dużo ciekawsze niż z mobiusem skierowanym do przodu. Jakoś tak bardziej wiarygodne:)Mogę zapytać co widzimy na 4 zdjęciu? Piasek z wydm? Może powierchnia Marsa ? 4 zdecydowanie mnie intryguje Czekamy na więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 To "Wisla", ktora w naszym rejonie wysycha mimo ze ma najszerszy bieg. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donaro Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 No to nieciekawie... Niezła gratka dla chodzących z wykrywaczami. Takie suche rzeki kryją tysiące "skarbów". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Ale wam woda opadła. Może odsłoni jakiś relikt z II WŚ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarkow Opublikowano 7 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Gratka jest i dla fotografujących i dla "złomiarzy" i dla lubiących sporty motorowe (krosy, quady). Fotka 4 to koryto Wisły. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarkow Opublikowano 13 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Dziś znów bawiłem się w robienie zdjęć MOBIUS-em przyklejonym na grzbiet FALCON-a. Coraz bardziej podoba mi się ten zestaw Mobius daje przyzwoitą jakość zdjęć, a Falcon umożliwia skierowanie kamerki w dowolnie wybraną stronę, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi