mmarkow Opublikowano 5 Września 2015 Opublikowano 5 Września 2015 Pochwalę się kilkoma dzisiejszymi fotkami zrobionymi Mobius-em
Elkojote Opublikowano 5 Września 2015 Opublikowano 5 Września 2015 Super !! Wycinałeś z filmu czy ustawiłeś na robienie zdjęć ??
mmarkow Opublikowano 5 Września 2015 Autor Opublikowano 5 Września 2015 Mobius ustawiony na robienie zdjęć co 5 sec. Jutro jak pogoda dopisze zrobię powtórkę, bo w ciekawym miejscu mam okazję latać
young Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 Super zdjęcia pogratulować Na ziemi ideal jak sądzę
mmarkow Opublikowano 6 Września 2015 Autor Opublikowano 6 Września 2015 Zgadza się Wczoraj latałem na zmianę Falcon-em i Ideal-em. Dziś z uwagi na silny wiatr tylko Falcon-em, którym uciekając przed deszczem złapałem delikatnego kreta Super wyglądają deszczowe chmury filmowane z poziomu modelu. Jak obrobię filmik to wsadzę na YT.
idfx Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 Super wyszło !! Szkoda, że wczoraj nie dotarłem Domyślam się, że to ta miejscówka o której wspominałeś ? Dla Soprano wystarczy miejsca na lądowanie ?
mmarkow Opublikowano 6 Września 2015 Autor Opublikowano 6 Września 2015 Tak, to właśnie ta miejscówka. Mariusz spokojnie wyrabia się swoim prawie 2m trenerkiem więc i Ty dasz radę W razie czego można też zastosować technikę mojego syna ... jak zabraknie pasa to brzuchem na wale Następnym razem jak będziesz to zapraszam. Warto! Jak w przyszłym tygodniu będzie spokojniej to oprócz kamerki założę FPV. Zaczyna się okres pięknych krajobrazów nadwiślańskich, więc postaram się nakręcić trochę filmów i porobić zdjęć.
idfx Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 No tym razem się nie udało bo w rozjazdach byłem a wczoraj robota była, ale pod koniec września z chęcią tam podjadę i polatamy. Ciekawy byłem właśnie jak Wam dzisiaj poszło bo jak dojechałem na Okęcie to mało głowy nie urwało tak wiało
mmarkow Opublikowano 6 Września 2015 Autor Opublikowano 6 Września 2015 To ja miałem to samo ... czasami wiało >10m/s, a ja "głupek" latałem
Donaro Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 Super Ci to wychodzi. Widzę że zdjęcia z mobiusa robione z ogonem w tle są dużo ciekawsze niż z mobiusem skierowanym do przodu. Jakoś tak bardziej wiarygodne:)Mogę zapytać co widzimy na 4 zdjęciu? Piasek z wydm? Może powierchnia Marsa ? 4 zdecydowanie mnie intryguje Czekamy na więcej.
idfx Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 To "Wisla", ktora w naszym rejonie wysycha mimo ze ma najszerszy bieg. 1
Donaro Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 No to nieciekawie... Niezła gratka dla chodzących z wykrywaczami. Takie suche rzeki kryją tysiące "skarbów".
ahaweto Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 Ale wam woda opadła. Może odsłoni jakiś relikt z II WŚ
mmarkow Opublikowano 7 Września 2015 Autor Opublikowano 7 Września 2015 Gratka jest i dla fotografujących i dla "złomiarzy" i dla lubiących sporty motorowe (krosy, quady). Fotka 4 to koryto Wisły. 1
mmarkow Opublikowano 13 Września 2015 Autor Opublikowano 13 Września 2015 Dziś znów bawiłem się w robienie zdjęć MOBIUS-em przyklejonym na grzbiet FALCON-a. Coraz bardziej podoba mi się ten zestaw Mobius daje przyzwoitą jakość zdjęć, a Falcon umożliwia skierowanie kamerki w dowolnie wybraną stronę,
Rekomendowane odpowiedzi